SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Darıca Deplasmanından Puan Çıkardı

0
Güncellendi - 2020-01-26 18:51:23
MYB Darıca Deplasmanından Puan Çıkardı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Kocaeli ekibi Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlanırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor puan tablosunda bir sıra üste çıktı.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 20.hafta karşılaşmaları oynandı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 20.haftada deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. 

Darıca Gençlerbirliği, mücadelenin 69.dakikasında Ahmet Kutluer’in kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçti. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 84.dakikada Vedat Erçin’in kaydettiği golle, mücadelede durumu 1-1’e getirdi. 

Turuncu yeşilliler, 10 kişi kalan rakibi karşısında üstünlük sayısını bulmak için varını yoğunu ortaya koysa da karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. 

Grup’ta puanını 20’ye yükselten Malatya Yeşilyurt Belediyespor, averajla 17.sıradan 16.sıraya yükseldi. 

Darıca Gençlerbirliği takımı, sahaya “Elazığ ve Malatya, sizi en iyi biz anlarız” yazılı pankartla çıktı. 

STAT: Darıca İlçe Stadı

HAKEMLER: Sercan Yılmaz, Vedat Demir, Şafak Nalbantoğlu, 4.hakem Gökhan Dereli 

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: 1.Ali Alper Doğan, 3.Mahmuthan Samet Acar, 7.Berat Eyüpoğlu, 14.Selman Sevinç (Dk.90+2 Faik Kartal Duran), 26.Metin Güler, 28.Halil İbrahim Şagar, 35.İbrahim Çağrı Oğuz, 52.Atakan Aybastı, 66.Emre Alan (Dk.59 Ahmet Kutluer), 77.Fahrettin Bıyıklı, 97.Nebi Tiryakioğlu (Dk.84 Erdem Dikbasan) 

YEDEKLER: 38.Hasan Göksu, 8.Erdem Dikbasan, 11.Onuray Köse, 19.Faik Kartal Duran, 25.Muhammet Emin Güzelyurt, 41.Ahmet Kutluer, 57.Alperen Can 

TEKNİK SORUMLU: Selahatin Dervent

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 4.Sefa Korkmaz, 94.Emrah Özyaylaz (Dk.73 Vedat Erçin), 97.Selim Dedekoç, 10.Mustafa Pınar, 34.Savaş Yorulmaz (Dk.82 Recep Yaşar), 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay, 71.Barış Turan (Dk.73 Alpay Aldemir), 55.Muhammed Öztürk, 69.Emre Fırtına 

YEDEKLER: 22.Cihat Herdili, 7.Alpay Aldemir, 12.Vedat Erçin, 15.Yunus Emre Eserdi, 13.Recep Yaşar, 27.Deniz Işık, 80.Sıddık Çelik 

TEKNİK SORUMLU: Alaattin Gülerce 

KIRMIZI KART: Dk.76 Halil İbrahim Şagar (Darıca Gençlerbirliği) 

SARI KARTLAR: Atakan Aybastı, Emre Alan, Ahmet Kutluer, Selman Sevinç (Darıca Gençlerbirliği), İbrahim Tokay (Malatya Yeşilyurt Belediyespor) 

GOLLER: Dk.69 Ahmet Kutluer (Darıca Gençlerbirliği), Dk.84 Vedat Erçin (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Niyazi Bozkurt (4 yıl önce)
    Kulüp Başkanımız oyun kuran iyi bir orta saha ve güzel bi forvetle Yeşilyurdumuzu şampiyon yapar, Başkanımıza güvenimiz sonsuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Neden bu takım deplasmanda gol atmak için gol yemeyi bekliyor. Demekki gol atabiliyoruz. Biraz saha öz güvenli olursa çocuklar ligde kaliriz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Biraz daha gayret, çalışma ve çok iyi motivasyon la buiş güzel olacak. Bu takım playoff u zorlar.
    0
    0
    Yanıtla