SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB- Darıca Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2019-09-13 02:19:24
MYB- Darıca Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin üçüncü haftasında 15 Eylül Pazar günü 15.30'da Yeşiltepe'de Darıca Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Mücadeleyi, Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Alkım Aksoy yönetecek.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta geride kalan 2 haftayı puansız kapatan ve sıfır puanla 17'inci sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 11 Eylül Çarşamba günü sahasında Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Elazığ Belediye Spor Futbol Kulübü’ne 5-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Sezona iyi başlayamayan ve oynadığı her iki karşılaşmayı da kaybeden turuncu yeşilliler, Ziraat Türkiye Kupası'na da veda etmesinin ardından iyice lige odaklandı. Ligde 2 hafta sonunda puan alamayan Malatya temsilcisi, ligin üçüncü haftasında Kocaeli ekibi Darıca Gençlerbirliği ile sahasında karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilliler, kritik karşılaşmayı kazanarak, ligde çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği karşılaşmayı 15 Eylül Pazar günü Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak. Mücadeleyi, Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Alkım Aksoy yönetecek. Aksoy'un yardımcılıklarını Ankara Bölgesi'nden Klasman Yardımcı Hakemleri Aydın Karsavuran ile Aykut Küçük yapacak. Mücadelede, Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Burak Kamalak ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

YEŞİLYURT İKİDE SIFIR İLE BAŞLADI

Tarihinde ilk kez 3.Lig'de mücadele eden TFF 3.Lig 3.Grup ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezona iyi bir başlangıç yapamadı.

Grupta ilk hafta sahasında İstanbul ekibi Bayrampaşa'yı konuk eden turuncu yeşilliler, rakibine 1-0 mağlup oldu.

TFF 3.Lig 3.Grubun ikinci haftasında Manisa temsilcisi Somaspor'a konuk olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, rakibine mücadelenin 88.dakikasında penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu ve ikinci haftayı da puansız kapattı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, TFF 3.Lig 3.Grup'ta geride kalan 2 hafta sonunda sıfır puanla sondan ikinci sırada bulunuyor.

DARICA 1 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET ALDI

TFF 3.Lig 3.Grup'ta Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği ise ligin ilk haftasında deplasmanda Modafenspor ile karşı karşıya geldi. Darıca Gençlerbirliği, karşılaşmayı 70.dakikada kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Darıca Gençlerbirliği grupta ikici hafta ise İstanbul ekibi Halide Edip Adıvarspor'u konuk etti. Darıca Gençlerbirliği, evindeki karşılaşmayı 90+6'ncı dakikada yediği golle 1-0 mağlup tamamladı.

Darıca Gençlerbirliği, TFF 3.Lig 3.Grup'ta geride kalan 2 hafta sonunda topladığı 3 puanla 9'uncu sırada yer alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız