SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Eli Boş Dönüyor

0
Güncellendi - 2019-09-23 02:01:38
MYB Eli Boş Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 5.haftada deplasmanda Diyarbekirspor ile karşılaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı ve dördüncü haftayı da puansız kapatmış oldu.

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, dördüncü haftada deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. Turuncu yeşilliler, ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmayı 72’inci dakikada penaltıdan Mehmet Fuat Gölbaşı ve 89’uncu dakikada Vedat Budak’ın kaydettiği gollerle 2-0 kaybetti.

3.Grup’ta geride kalan 4 haftada puan yüzü göremeyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sıfır puanla ligin son sırasında yer aldı. Yeşilyurt Belediyespor, grupta puansız tek takım olarak 18’inci sırada bulunuyor. Turuncu yeşilliler, grupta 4 haftalık bölümde sadece 1 kez gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

STAT: Diyarbakır Stadyumu

HAKEMLER: Safa Yılmaz (İstanbul Bölgesi-Klasman Hakemi), Ozan Bekar (İstanbul Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), Erdem Değirmenci (İstanbul Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Miraç Burak Özdöl (İstanbul Bölgesi-Bölgesel Hakem)

DİYARBEKİRSPOR: 46.Ahmet Üçgün, 22.Fikret Topaloğlu, 61.Emre Kara, 58.Doğukan Bad, 45.Şevket Güngör, 21.Vedat Budak, 53.Maksut Birben (Dk.46-66.Güney Tutcuoğlu), 19.Uğur Ayhan, 70.Ali Han Tunçer (Dk.87-5.İbrahim Has), 7.Reşo Akın (Dk.68-24.Tolunay Yurtseven), 99.Mehmet Fuat Gölbaşı

YEDEKLER: 33.Murat Yıldırım, 5.İbrahim Has, 66.Güney Tutcuoğlu, 9.Serhat Zübeyr Koruk, 10.Tner Çekiç, 98.Furkan Yılgın, 24.Tolunay Yurtseven

TEKNİK DİREKTÖR: Selahaddin Dinçel

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 47.İbrahim Tokay, 27.Deniz Işık, 44.Erhan Gözetlik, 14.Fatih Gürden, 8.Ramazan Çavuş, 5.Ahmet Topal (Dk.74-7.Alpay Aldemir), 10.Mustafa Pınar, 21.Selim Dağ, 33.Burkay Ahmet Yazıcı (Dk.64-39.Furkan Yiğit), 12.Vedat Erçin

YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 4.Sefa Korkmaz, 7.Alpay Aldemir, 17.Ali Kemal Başaran, 39.Furkan Yiğit, 89.Hüseyin Ekici, 58.Serkan Sarıkaya

TEKNİK SORUMLU: Hayati Palancı

SARI KARTLAR: Mehmet Fuat Gölbaşı (Diyarbekirspor), Ramazan Çavuş, Emrah Tuncel, Mustafa Pınar (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

GOLLER: Dk.72 Mehmet Fuat Gölbaşı (Penaltıdan), Dk.89 Vedat Budak (Diyarbekirspor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Cebbar (4 yıl önce)
    Belediyelerin parası çok mu kardeşim! Profesyonel lig takımına yardım nedir? Yollar, kaldırımlar ve aydınlatma perişan; temizlik desen yok... vergi vermeyen futbolculara para vereceklerine bizden az vergi alsınlar gariban insan çok bu memlekette yazıktır günahtır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (4 yıl önce)
    Spora siyaset karisirsa sonuc bu
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (4 yıl önce)
    Yazık be şu takıma.Yeşilyurt 400 bin nüfusu var .3.lige çıkmak için neler yapıldı.Malatya idmanyurdu bir ara 3.ligde oynadı.Hiç imkanları yokken taş gibi takım yapmışlardı.Başında SITKI derme ABİMİZ VARDI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (4 yıl önce)
    Ne takım kurarmışsınız Bee. Bu takımı haberlerde ve puan durumunda görünce utanıyoruz. Bu takımı lig den çekin Allah aşkına. Herkes te takım yapmış. Yeşilyurt ise amatörleri ve bal ligi topçularını toplamış. Bi takımda 2_3 tane biraz iyi topçu olmazmı? Yok bu takımda yok işte. Sıfır puan da ligi bitirir. Averaj takımı olur. Aslında sahaya çıkmasalar daha iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Birileri bu takıma bi el atsın siyasiler iş adamları belediye yeni malatya spor bir an önce devreye girsin...
    0
    0
    Yanıtla