SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Fidanspor Maçına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2017-02-16 00:27:34
MYB Fidanspor Maçına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor (MYB), Pazar günü sahasında oynayacağı Fidanspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada bir çalışma yapan mavi beyazlılar, şampiyonluk yolunda yara almadan geçmek istediği Fidanspor ile oynayacağı 19.hafta müsabakasını yenip, çıkışını sürdürmek istiyor.

Defans oyuncusu Vedat Taşdemir’in de cezasının sona erdiği Malatya ekibinde eksik oyuncu bulunmazken, futbolcuların şampiyonluk yarışının kızıştığı kritik haftalar öncesinde birbirlerine söz verdikleri öğrenildi.

Geçen hafta deplasmanda 1920 Maraş takımını 2-1 yenerek zirve takibini sürdüren Yeşilyurt Belediyespor, lider Adıyaman’ın bay olacağı haftada Fidanspor’u yenip liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Fidanspor’un taktiğinin çalışıldığı antrenmanın sonrasından İHA’nın sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tekin, “1920 Maraş maçı öncesi zorlu bir 4 haftalık sürece girmiştik. Maraş’ta iddialı ve çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorduk ama bu derece olacağını da düşünemiyorduk. Hem saha içi, hem saha dışı bir takım baskılar. Fakat orada Yeşilyurt Belediyespor olarak 2-1 galip geldik. Tabi orada, o şartlarda galip gelen bir Yeşilyurt Belediyespor kalan 3 maç için de bir moral, güven kazanmış oldu. Şimdi şurada futbolcularım Fidan maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ben görüyorum futbolcularımın kendine olan güvenlerini. Olayın farkında bilincinde olmaları, bu sorumlulukla hareket etmeleri fevkalade önemli bir olaydır. Tabi buda bize ayrı bir güven veriyor ve umutlandırıyor. Sakatlıklar vardı, onları atlattık ama şuan Yeşilyurtspor’da 18 futbolcu iki tane gençle mücadele ediyoruz. 18 futbolcu da hazır bir durumda. O da ayrı bir sevindirici olay. Eğer şu maçı da içeride istediğimiz şekilde bitirebilirsek 3 haftaya çok daha güvenli ve emin bir şekilde girmiş olacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fk (7 yıl önce)
    yeşilyurt malatya amatörünün önüne açaçak tek takımdır lütfen allah rızası için bu takımı yalnız bırakmayalım
    0
    0
    Yanıtla