SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Furkan Yiğit'i Kiraladı

0
Güncellendi - 2019-07-21 19:37:04
MYB Furkan Yiğit'i Kiraladı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sağ kanat oyuncusu Furkan Yiğit'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yeşilyurt Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Teknik direktör Hayati Palancı ile yola devam kararı aldıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren yönetim, 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Furkan Yiğit ile anlaştı. Turuncu yeşilliler, genç oyuncuyu bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Sağ kanadın yanı sıra forvet, sol kanat ve on numara pozisyonunda da forma giyebilen Furkan Yiğit, transferle ilgili, "Yeni Malatyaspor'dan şehrimin profesyonel takımı olan Yeşilyurt Belediyespor ile bir yıllığına kiralık olarak anlaşmış bulunmaktayım. Beni takımda görmek isteyen Hayati hocama (Hayati Palancı) ve ekibine teşekkür ediyorum. Malatya'mıza hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.

Malatya İdmanyurdu'nun altyapısında futbola başlayan ve Malatyaspor'dan Yeni Malatyaspor'a transfer olan Furkan Yiğit, Bayrampaşa ve Elaziz Belediyespor'un da formalarını giydi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız