SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Galibiyet Serisini Sürdürdü

0
Güncellendi - 2020-12-24 19:57:41
MYB, Galibiyet Serisini Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 15.hafta maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Denizli ekibi Kızılcabölükspor’u 1-0 mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürdü.

Mücadelenin ilk yarısında Yeşilyurt Belediyespor net pozisyonlar yakaladı ancak gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Yeşilyurt Belediyespor, 56.dakikada Emre Gemici’nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin kalan dakikalarında iki takım gol fırsatları yakaladı ancak kalan bölümde gol sesi çıkmayınca, Yeşilyurt Belediyespor sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Süleyman Bahadır, Murat Taşçıkar, Ali Kılıç, 4.hakem Nevzat Okat

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 4.Yasin Elmas (Dk.70 İzlem Anıl Balakkız), 10.Emre Gemici (Dk.90+1 Gürkan Çiftçi), 11.Akın Akman, 14.Gökhan Payal, 17.Ali Kemal Başaran (Dk.77 Fahri Utku Öçalmaz), 22.Erçin Ilgaz, 33.İler Günaslan, 61.Mücahir Çakır,70.Halil Çelik (Dk.90+1 Berkehan Biçer), 80.Sıddık Çelik

YEDEKLER: 25.Mustafa Gürbüz, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 16.İzlem Anıl Balakkız, 77.Gürkan Çiftçi, 32.Berkehan Biçer, 44.Erhan Gözetlik

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

KIZILCABÖLÜKSPOR: 41.İlyas Türengül, 3.Hüseyin Solaklı (Dk.46 Semih Mustafa Usta), 4.Kadir Kurt, 11.Hayrettin Cengiz, 20.Yunus Emre Karakaya, 23.Yasin Yılmaz (Dk.59 Can Bayırkan), 32.Ömürcan Yıldırımlı, 35.Alpay Eroğlu (Dk.75 Ozan Şamiloğlu), 39.Ertuğrul Yıldırım, 52.Ercan Kılıç (Dk.59 Ümit Hatipoğlu), 55.Atalay Gürel (Dk.83 Şefik Can Erel)

YEDEKLER: 45.Asil Kaan Güler, 7.Şefik Can Erel, 10.Ozan Şamiloğlu, 14.Semih Mustafa Usta, 18.Can Bayırkan, 19.Ümit Hatipoğlu, 21. Murathan Sütçü

TEKNİK SORUMLU: Tansu Yaan

GOL: Dk.56 Emre Gemici (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Akın Akman (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Hüseyin Solaklı, Ertuğrul Yıldırım, Ümit Hatipoğlu (Kızılcabölükspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

20.dakikada Akın’ın sağdan ortasında arka direkte müsait pozisyonda olan Yasin Elmas sert vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

26.dakikada Yeşilyurt Belediyespor etkili geldi. Emre’nin ara pasında ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Yasin, kaleye vurmak yerine içeri çevirmek istedi. Kızılcabölükspor defansı araya girerek, tehlikeyi savuşturdu.

30.dakikada Akın’ın içeriye pasında topla buluşan Emre geriden gelen Halil’e pasını aktardı. Halil’in ceza sahası içerisinde sert şutunda kaleci İlyas gole izin vermedi.

40.dakikada Halil Çelik’in soldan içeriye gönderdiği topa altı pas üzerinde Sıddık’tan önce Kızılcabölükspor defansı müdahale etti.

45.dakikada Gökhan Payal’ın ceza sahası dışından şutunda top yandan auta çıktı.

56.dakikada Yasin’in sağdan uzun pasında Gökhan Payal’ın kafayla indirdiği topu, Emre Gemici ağlara gönderdi: 1-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kamil (3 yıl önce)
    Malatya haber gibi dürüst site yok diğer malatya basınından bazıları yeşiyurt belediyeyi yok sayıyorlar bu takım son 8 maçının 6sını kazandı, kimi medyada hiçbir galibiyet haberiyok ama mağlubiyet haberi var.Bu takım o hasütlere rağmen şampiyon olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Şampiyon büyük olasılık Buca nın ikinci de Yeşilyurt olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    Ara transferde bir kaç takviye yapılır ise 2. lige çıkmak uzqk değil, bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir, tebrikler başarınız daim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    2.lige çıkması için mücadele ye devam .....tam destek
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    tebrikler yeşilyurt belediyespor. tebrikler nihat balan hocam harikasınız. keşke yeşilyurt belediyespor ile efsane malatyaspor birleşse malatyaspor adı altında devam etse harika olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (3 yıl önce)
    Bu takım 2.yarı çoşar. Yönetim güzel teknik ekip güzel futbolcular düzgün. ŞAMPİYON olunur. Hadi rastgele.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Emeği geçen herkese teşekkürler, bu takım ikinci yarı daha da başarılı olacak. Şehrimizin takımlarına herkesin gücü ölçüsünde destek olmaya davet ediyorum.Böyle devam ederse ilk sıra biraz zor gibi görünse de zorlayacağız olmazsa playoftan ikinci lige çıkabiliriz. Bal ligi takımlarımıza da destek olursak onlar da başarılı olurlar sonuçta kazanan Malatya şehri olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Malatya kamuoyunun Yeşilyurtspor içinde kamuoyu oluşturup takıma sahiplenmesi lazım. Şehrimizin futbol olgusunu arttırmak için önce ikinci takımımıza gerekli özveriyi gösterip ilerleyen dönemlerde üçüncü profesyonel takıma alt yapı oluşturmalıdır. Nihat Balan Hocamızı ekibini ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Sezon başında kaçan puanlara yaniyoruz bu takım inancını kaybetmesin ödemeler zamanında yapılsın eminim playofta bile olsa 2.lige çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    Tebrikler Yeşilyurt...
    0
    0
    Yanıtla