SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Hakemi MHK'ya Şikayet Etti

0
Güncellendi - 2019-11-12 16:30:01
MYB Hakemi MHK'ya Şikayet Etti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 12.haftasında 10 Kasım Pazar günü Malatya'da Kocaeli ekibi Gölcükspor ile oynadıkları karşılaşmayı yöneten İzmir bölgesi klasman hakemi Erdem Demirtaş'ı Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) şikayet etti.

Turuncu yeşilli takım, grupta 12.haftada sahasında Kocaeli ekibi Gölcükspor'u konuk etti. Mücadeleyi 10 kişi tamamlayan ve hocası kırmızı kartla tribüne gönderilen Malatya ekibi, 2-1 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-2 bitirerek, hanesine 1 puan yazdırmasını bildi.

Mücadele sonrası kulüp başkanı Tahsin Yılmaz, "Son haftalarda gerek deplasman maçlarında gerekse kendi sahamızda oynadığımız maçlarda hakem kararları adeta sonuca etki etmeye başladı. Biz gücümüzle sahada  hak ettiğimiz sonuçları almak istiyoruz. Zorlu sürecimizi, hakemler daha da zorlaştırıyor. Bu takımın saha kenarında Teknik Direktörüne  ve onun heyecanına ihtiyacı var. Teknik direktörümüz 6 haftada 2. kırmızı kartını gördü. Takımımız, başarı için Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ile  çok güzel bir birliktelik oluşturdu. Bunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Buna müsaade etmeyiz, hakkımızı arayacağız" açıklamasını yapmıştı.

Turuncu yeşilli kulüp, sadece açıklama yapmayla kalmadı ve Gölcükspor ile oynadıkları karşılaşmayı yöneten İzmir bölgesi klasman hakemi Erdem Demirtaş'ı yönetiminden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na şikayet etti. 

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bu hafta oynadığımız Gölcükspor karşılaşmasındaki orta hakem Erdem Demirtaş'ın kötü yönetimi hakkında Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına şikayetimizi bildirdik. Gereğinin yapılmasını bekliyoruz" denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mülayim (4 yıl önce)
    Yapmayın allah aşkına çok ta güzel oynamadık ki hakemlerde suç buluyoruz. 4 gol attık ta saymadılar mı az da kendi halimize bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    4 koldan Malatya düşmanlığı niye
    0
    0
    Yanıtla