SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Hazırlık Maçı Oynadı

0
Güncellendi - 2017-09-08 16:20:26
MYB Hazırlık Maçı Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, BAL Ligi ekiplerinden Diyarbakır Yolspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 3-0 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Malatya’da sürdüren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezon hazırlıkları çerçevesinde Diyarbakır’da Diyarbakır Yolspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Turuncu yeşilliler, hazırlık karşılaşmasını dakika 60’ta Mert Ali Turgut, dakika 75’te Harun Aytemur ve dakika 80’de Abdullah Yalçın’ın kaydettiği gollerle 3-0 kazandı.

Cuma Nasır’ın kaptanlığında sahaya çıkan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da, teknik direktör İsmail Tekin, bütün oyuncularına şans vererek, performanslarını yakından gördü.

SEZONA ZORLU MAÇLARLA BAŞLAYACAKLAR

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu sezon 2. Grup’ta mücadele edecek. Turuncu yeşilliler, sezonun ilk maçında sahasında 1920 Maraşspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz sezonun son haftasına kadar şampiyonluk yarışını sürdüren ancak hedefine ulaşamayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu sezonda kıyasıya bir yarışın içerisinde olacak. Ligin ilk haftasında sahasında 1920 Maraşspor ile karşılaşacak olan turuncu yeşilliler, ikinci haftayı bay geçtikten sonra 3’ncü hafta Dersimspor ile deplasmanda, 4’ncü haftada Adıyaman 1954 Spor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un ligin ilk yarısındaki fikstürü şöyle:

1.Hafta 1920 Maraşspor

2.Hafta Bay

3.Hafta Dersimspor (D)

4.Hafta Adıyaman 1954 Spor

5.Hafta Siverek Belediyespor (D)

6.Hafta Şehitkamil Belediyespor

7.Hafta Elazığ Yolspor (D)

8.Hafta Erdağ İnşaat Dumlupınarspor

9.Hafta 62 Pertekspor (D)

10.Hafta Malatyagücü FK

11.Hafta Akçakale Belediyespor (D)

12.Hafta Araban Belediyespor

13.Hafta Grup Merkez Hasar Hankendispor (D).

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    30yasinin altinda topcu varmi su ilk 11 de cok merak ediyorum,alt yapilara verdigimiz önem belli oluyor Milli takima neden topcu cikmiyor en basit örnegi
    0
    0
    Yanıtla