SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Hazırlık Maçı Oynadı

0
Güncellendi - 2017-08-16 20:12:05
MYB Hazırlık Maçı Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, hazırlık maçında BAL Ligi ekiplerinden Kepez Belediyespor’a, penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Malatya’nın BAL'daki temsilcilerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarını Nevşehir Mustafa Otel’de sürdürüyor. Günde çift antrenmanla sezon hazırlıklarını sürdüren turuncu yeşilliler, Kepez Belediyespor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Otelin sahasında oynanan karşılaşmayı, Kepez Belediyespor penaltıdan bulduğu golle 1-0 kazandı.

Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, hazırlık karşılaşmasında bütün futbolculara şans vererek, performanslarını yakından gördü.

Tekin, ikinci etap kamp çalışmalarının verimli geçtiğini ifade ederek, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Kepez Belediyespor ile bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını belirtti.

Tekin, hazırlık karşılaşmasında bütün oyunculara şans verdiklerini kaydederek, “Hazırlıklarımız gayet iyi geçiyor. İkinci etap kamp çalışmalarımız çerçevesinde iki hazırlık karşılaşması daha oynayacağız. Sezon başlangıcına kadar hazır hale gelmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız