SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü İçeride, MYB Elazığ'da

0
Güncellendi - 2017-11-03 21:19:30
İnönü İçeride, MYB Elazığ'da
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta 7.hafta heyecanı yaşanacak.

BAL Ligi 2.Grup’ta heyecan Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla devam edecek. Malatya ekiplerinden İnönü Üniversitesispor, Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe’de Araban Belediyespor ile karşılaşacak. Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise Pazar günü 14.00’da deplasmanda Elazığ Yolspor’a konuk olacak.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR DEPLASMANA MORALLİ GİDİYOR

Ligin 6.haftasında sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor’u 2-0 yenen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 7.haftasında Pazar günü 14.00’da Elazığ Yolspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar, Şehit Kamil Belediyespor karşısında alınan galibiyetin moraliyle Elazığ deplasmanına gidecek.

Ligde üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından, Şehit Kamil Belediyespor’u sahasında 2-0 yenerek, moral depolayan yeşil beyazlılar, Elazığ Yolspor’u deplasmanda yenerek, seri yakalamak istiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak, 7 puan topladı.

Takımın kaptanı Cuma Nasır, haftalardır üzerlerindeki galip gelememe sıkıntısını Şehit Kamil Belediyespor karşılaşmasında aldıkları galibiyetle attıklarını belirterek, Elazığ Yolspor deplasmanından da 3 puanla dönüp, üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

Nasır, aldıkları galibiyet sonrası üzerlerindeki baskıyı da attıklarını ifade ederek, “Şehit Kamil Belediyespor karşısında takım olarak galibiyete inandık, iyi mücadele ettik ve sahadan 2-0 üstün ayrılarak, üzerimizdeki baskıyı attık. Geçen hafta aldığımız bu galibiyet, seri galibiyet yakalama adına önemliydi. Ben, Şehit Kamil Belediyespor karşısında aldığımız galibiyetin seri yakalama adına bir başlangıç olduğuna inanıyorum. Şimdi önümüzde Elazığ Yolspor karşılaşması var. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.

Elazığ Yolspor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Pazar günü 14.00^da Elazığ Yolspor Tesisleri’nde karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Murat Kasap, Haktan Taflan, Ragıp Can Ar hakem üçlüsü yönetecek.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR 3 PUAN PEŞİNDE

Malatya’nın BAL Ligi’ndeki bir diğer temsilcisi İnönü Üniversitesispor ise ligin 7.haftasında sahasında Gaziantep ekibi Araban Belediyespor’u konuk edecek.

Ligin 6.haftasında deplasmanda deplasmanda Şanlıurfa ekibi 11 Nisan Spor’a 2-0 kaybeden kırmızı beyazlılar, sahasında ağırlayacağı Araban Belediyespor’u yenerek, moral bulmak istiyor.

İnönü Üniversitesispor, grupta oynadığı 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak, 5 puan topladı.

İnönü Üniversitesispor’un sportif direktörü Aziz Yiğit, 11 Nisan Spor deplasmanında özellikle ilk yarı iyi mücadele etmelerine karşın, puansız döndüklerini ifade etti.

Üst üste zorlu karşılaşmalar oynadıklarını dile getiren Yiğit, “11 Nisan Spor şampiyonluğa oynayan bir ekip. İyi mücadele ettik ancak ikinci yarının başında yediğimiz gol sonrası oyundan düştük ve sahadan mağlup ayrıldık. Önümüzde Araban Belediyespor karşılaşması var. Hafta içerisinde bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandık. Sahamızda iyi mücadele ederek, 3 puanı almak istiyoruz” diye konuştu.

İnönü Üniversitesispor ile Araban Belediyespor, Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe 1 nolu sahada karşılaşacak. Mücadeleyi Oğuzhan Erdoğan, Selçuk Gökgöz, Koray Doğansoy hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız