SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB İkinci Yarıya Beraberlikle Başladı

0
Güncellendi - 2018-01-14 16:58:11
MYB İkinci Yarıya Beraberlikle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

  Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Kahramanmaraş ekibi 1920 Maraşspor ile 1-1 berabere kaldı.

Hanefi Mahçiçek Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Murat Göze, Tarık Akyürek, Coşkun Yalçın hakem üçlüsü yönetti.

  1920 Maraşspor sahaya Kazım Kaan Kozak, Melik Sermet Kayaş, Serhat Aydın, Öner Yüzer, Ferhat Oğuz, Cemil Karakum, Mehmet Cengiz Yılmaz, İbrahim Kubilay Taş, Hanefi Armut, Bahtiyar Dolma, Burak Şamil Bolat on biriyle sahaya çıktı.

  Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise sahaya Metehan Erdem, Mehmet Ali Kayailli, Bedrettin Bulguru, Yunus Emre Eserdi, Erdem İsotçu, Harun Aytemur, Cuma Nasır, Erdal Küçükkara, Abdulvahap Kaya, Murat Avcu, Yusuf Kaygusuz hakem on biriyle mücadele etti.

  Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un golünü Yusuf Kaygusuz kaydetti.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız