SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB İlk Haftayı 10. Sırada Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezonda ligin ilk maçını 1 puanla kapatırken, haftayı 10.sırada tamamladı.

3.Lig’de ikinci sezonunu yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 2020-2021 sezonunun birinci haftasında sahasında Hatay ekibi Payasspor’u konuk etti. Turuncu yeşilliler, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 1-1 eşitlikle tamamladı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Grup’ta birinci hafta maçları tamamlanırken, sahasında Ofspor’u 3-1 mağlup eden Bucaspor 1928, haftayı lider tamamladı. Deplasmanda Nevşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Fatsa Belediyespor ikinci sırada yer alırken, evinde Edirnespor’u 2-1 mağlup eden Artvin Hopaspor ile birinci haftayı üçüncü sırada tamamladı.

İlk haftayı 3 puanla tamamlayan bir diğer ekip ise Çankaya Futbol Kulübü oldu. Ankara temsilcisi, deplasmanda Kızılcabölükspor’u 1-0 mağlup etti ve 3 puanla dördüncü sırada yer aldı. Manisaspor’u deplasmanda 1-0 ile geçen Diyarbekirspor ise beşinci sırada haftayı tamamladı.

Grup’ta ilk hafta sonunda Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, Belediye Derincespor, 1877 Alemdağspor, Kemerspor 2003, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Payasspor hanelerine 1 puan yazdırdı.

Edirnespor, Kızılcabölükspor, Manisaspor, Ofspor ve Nevşehir Belediyespor ise birinci haftayı puansız tamamlayan ekipler oldu.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta birinci hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Artvin Hopaspor-Edirnespor: 2-1 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Payasspor: 1-1 

Nevşehir Belediyespor-Fatsa Belediyespor: 0-2 

1877 Alemdağspor-Kemerspor 2003: 1-1 

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Belediye Derincespor: 2-2 

Kızılcabölükspor-Çankaya Futbol Kulübü: 0-1 

Manisaspor-Diyarbekirspor: 0-1 

Bucaspor 1928-Ofspor: 3-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Malatya Yeşilyurt Belediye- Payas maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız