SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB İstanbul'dan 3 Puanla Dönüyor

0
Güncellendi - 2020-03-01 18:25:36
MYB İstanbul'dan 3 Puanla Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Modafen’i 1-0 mağlup ederek, kritik bir 3 puanın sahibi oldu. 

3.Grubun 26.haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda İstanbul temsilcisi Modafen’e konuk oldu. 

Grupta alt sırayı yakından ilgilendiren mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. 

Karşılaşmanın ikinci yarısı kıyasıya bir çekişmeye sahne olurken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 88.dakikada Muhammed Öztürk’ün kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçti. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve mücadeleyi 1-0 kazanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kritik bir 3 puanın sahibi oldu. 

Grup’ta bir maçı eksik olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, puanını 25’e çıkarttı ve bir sıra yükselerek, haftayı 17.sırada tamamladı. 

STAT: Alemdağ Stadyumu-İstanbul 

MODAFEN: 33.Rasim Mutlu, 91.Samet Aydın, 4.Gökhan Çetinus, 60.Koray Taslak, 22.Recep Kutun, 6.Batuhan Yılmaz, 21.Sami Emirhan Kayıkçı (Dk.76 Sergen Yakupçebioğlu), 28.Ahmet Gündoğdu, 80.Gökhan Karataş (Dk.60 Ceyhun Yelkenci), 90.Enes Ata (Dk.7 Hayri Mert Yomralıoğlu), 19.Onur Demir 

YEDEKLER: 1.Hüseyin Karagedik, 5.Hasan Ozan Girgin, 8.Ceyhun Yelkenci, 79.Tunahan Birinci, 13.Sergen Yakupçebioğlu, 16.Efe Niyazi Kurtulmuş, 94.Hayri Mert Yomralıoğlu 

TEKNİK DİREKTÖR: Sultan Ersayın 

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 10.Mustafa Pınar, 12.Vedat Erçin (Dk.40 Muhammed Öztürk), 17.Ali Kemal Başaran, 27.Deniz Işık (Dk.89 Sefa Korkmaz), 34.Savaş Yorulmaz, 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay, 65.İsmail Güner, 69.Emre Fırtına, 94.Emrah Özyaylaz (Dk.56 Alpay Aldemir) 

YEDEKLER: 35.Timur Çakıroğulları, 4.Sefa Korkmaz, 6.Halil İbrahim Can, 7.Alpay Aldemir, 97.Selim Dedekoç, 55.Muhammed Öztürk, 80.Sıddık Çelik

TEKNİK SORUMLU: Alaattin Gülerce 

GOL: Dk.88 Muhammed Öztürk (Malatya Yeşilyurt Belediyespor) 

SARI KARTLAR: Samet Aydın, Recep Kutun, Ceyhun Yelkenci (Modafen), Erhan Gözetlik, Ali Kemal Başaran, Emre Fırtına (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mülayim (4 yıl önce)
    İlk deplasman galibiyeti sonunda oldu. Arkası gelsin iki maö üst üste iç sahada oynuyoruz. Halide edip adıvar ve yozgatı yenersek bizi zor tutarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Sizi kutluyorum gelecek yıldan itibaren hızla süper lige doğru gideceğiz nasıl olsa siz çıkarken piyasada olmayan İstanbul'dan gelen başkanlar bizi düşürüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Bari siz lig de kalın. İnanırsanız olacak.
    0
    0
    Yanıtla