SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB-Kahta Maçına Bolu'dan Hakem

0
Güncellendi - 2019-04-12 17:58:08
MYB-Kahta Maçına Bolu'dan Hakem
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta kritik haftanın hakemleri belli oldu. Buna göre, Pazar günü Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kahta Dirilişspor karşılaşmasını Bolu Bölgesi'nin Bölgesel Hakemi Semih Güner yönetecek.

BAL 2.Grup'ta 24.haftada grupta şampiyonluk iddiası bulunan Şarkışla Belediyespor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un puan alamamaları, yarışı bu haftaya taşıdı. Grup'ta geride kalan haftada lider Şarkışla Belediyespor, sahasında Ankas İstiklalspor'a 1-0, ikinci sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise deplasmanda Elbistan Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Şarkışla Belediyespor, grupta 24.hafta sonunda aldığı 20 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 62 puan topladı ve liderliğini sürdürdü. Yeşilyurt Belediyespor ise 19 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 59 puan topladı ve ikinci sırada yer aldı.

Grup'ta kader haftası ise 25.haftada oynanacak olan karşılaşmalar olacak. Lider Şarkışla Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşilyurt Belediyespor ise aynı gün sahasında Kahta Dirilişspor'u konuk edecek. Şarkışla Belediyespor kazanması ya da berabere kalması halinde grupta şampiyonluğunu ilan edecek. Şarkışla Belediyespor'un mağlubiyeti halindeyse, grupta son hafta Yeşilyurt Belediyespor'un Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor deplasmanından alacağı sonuç son durumu belirleyecek.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 15.00

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada Kahta Dirilişspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı Bolu Bölgesi'nin Bölgesel Hakemi Semih Güner yönetecek. Güner'in yardımcılıklarını Bolu Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemleri Koray Doğansoy ile Hüseyin Alp Burçay Yetiş yapacak. Mücadelede, Bolu Bölgesi Bölgesel Hakemi Can Durgut yapacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile Şarkışla Belediyespor arasında 15.00'da Yenice Spor Kompleksi 2 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı ise Serhat Çelik, Samet Cangir, Ahmet Bingöl hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız