SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Kampa Girdi

0
Güncellendi - 2020-06-19 02:30:04
MYB Kampa Girdi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Kalegöl Otel’de kampa girerek, hazırlıklarına başladı.

3.Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında liglerin ertelenmesi sonrası yeniden ligin başlayacağı tarihi beklemiş, bu süreçte de futbolcular, teknik heyetin hazırlamış olduğu program kapsamında evlerinde bireysel olarak çalışmalarını gerçekleştirmişti. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) TFF 2. ve 3. Lig müsabakaları ile ilgili 13 Mayıs’ta şimdilik kaydıyla 18 Temmuz'da yeniden başlaması kararını almış almıştı. Turuncu yeşillilerde bu kapsamda toplanarak, çalışmalarına start verdi. 

TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kalan 6 maçta istediği sonuçları alarak ligde tutunmanın hesaplarını yapıyor. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3.Lig’de bu sezon 3.Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, koronavirüs öncesi oynadığı 28 karşılaşmada 30 puan topladı. 28 karşılaşmada 7 galibiyet, 9 beraberlik, 12’de mağlubiyet yaşayan turuncu yeşilliler, 15.sırada bulunuyor. 

Koronavirüs öncesi gruptaki 3 maçında 7 puan toplayan turuncu yeşiller, kalan 6 maçta da istediği sonuçları elde ederek, ligde kalmak istiyor. Salgın öncesi grupta yakaladığı çıkışı kaldığı yerden devam ettirmek isteyen Malatya temsilcisi, Kalegöl Otel’de kampa girdi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un grupta kalan son 6 maçı şöyle:

29.hafta Gölcükspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

30.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Muğlaspor

31.hafta Medicalpark Batman Petrolspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

32.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-1954 Kelkit Belediyespor

33.hafta Nazilli Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

34.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Altındağ Belediyespor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız