SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Kendi Sahasında 1 Puana Razı Oldu

0
Güncellendi - 2020-02-23 18:10:53
MYB Kendi Sahasında 1 Puana Razı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 25.haftad Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Nevşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Ligde bir maçı eksik olan turuncu yeşilliler 1 puan alırken, haftayı 22 puanla son sırada tamamladı.

Grup’ta son sırada bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 25.haftasında ikinci sırada yer alan Nevşehir Belediyespor’u konuk etti. 

Mücadelenin 19.dakikasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Emre Fırtına’nın vuruşunda Nevşehir Belediyespor defans oyuncusu topu çizgiden çıkarttı. Yeşilyurt Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları pozisyonun gol olduğu itirazında bulunurken, hakem oyunu devam ettirdi.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bir topu direkten dönen turuncu yeşilliler, mücadelenin son anlarında sağlı sollu korner kullanırken, istediği golü bulamadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı. 

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Volkan Şeker (Ordu Bölgesi-Klasman Hakemi), Metin Cebeci (Ordu Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), Metin Yalçın (Ordu Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Sibel Güngör (Ordu Bölgesi-Kadın Bölgesel Hakemi)

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 10.Mustafa Pınar, 12.Vedat Erçin, 17.Ali Kemal Başaran (Dk.82 Halil İbrahim Can), 27.Deniz Işık, 34.Savaş Yorulmaz, 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay, 65.İsmail Güner, 69.Emre Fırtına (Dk.82 Muhammed Öztürk), 94.Emrah Özyaylaz (Dk.61 Alpay Aldemir)

YEDEKLER: 35.Timur Çakıroğulları, 4.Sefa Korkmaz, 6.Halil İbrahim Can, 7.Alpay Aldemir, 15.Yunus Emre Eserdi, 55.Muhammed Öztürk, 80.Sıddık Çelik 

TEKNİK SORUMLU: Alaatin Gülerce 

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR: 41.Onur Behiç Özalgan, 3.İlker Günaslan, 6.Ziya Şakar, 8.Youssef Yeşilmen, 13.Mehmet Tosun (Dk.66 Emre Gemici), 22.Onur Ural, 55.Ethem Ercan Pülgir, 61.Savaş Yılmaz (Dk.46 Muhammed Emin Balcılar), 71.Berke Bıyık (Dk.73 Oktay Gümüş), 77.Yasin Dülger, 90.Okan Duran 

YEDEKLER: 1.Murat Demir, 4.Muhammed Ali Kurt, 5.Tolgahan Mulla Çiçek, 9.Emre Gemici, 19.Muhammed Emin Balcılar, 57.Sinan Uzun, 88.Oktay Gümüş

TEKNİK SORUMLU: Uğur Balcıoğlu 

SARI KARTLAR: Erhan Gözetlik, Halil İbrahim Can (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Muhammed Emin Balcılar, Yasin Dülger (Nevşehir Belediyespor).

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız