SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB 3 Puanı Hedefliyor  

0
Güncellendi - 2019-10-18 01:40:32
MYB 3 Puanı Hedefliyor  
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 9'uncu haftasında sahasında konuk edeceği İstanbul ekibi Modafen karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, İstanbul ekibi Modafen'i konuk edecek. Mücadele, Pazar günü 14.00'da Yeşiltepe Spor Komplesinde oynanacak.

Grup'ta geride kalan 8 hafta sonunda 1 galibiyet, 7'de mağlubiyet alarak 3 puanla son sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 8 haftalık süreçte 4 beraberlik, 4'te mağlubiyet ile 4 puan toplayabilen ve bir üst sırasında yer alan Modafen'i yenerek, ligin dibinden kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik direktör Mehmet Ak yönetiminde ilk galibiyetini elde eden turuncu yeşilliler, Modafen karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Modafenspor karşılaşmasını Çorum Bölgesi Klasman Hakemi Ahmet Ecevit yönetecek. Ecevit'in yardımcılıklarını Kayseri Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Ahmet Ulu ile Ankara Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Caner Kurt yapacak. Mücadelede, Nevşehir Bölgesi Bölgesel Hakemi Ali Kılıç ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız