SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Liderlik İçin Sahaya Çıkıyor

0
Güncellendi - 2017-02-18 00:50:18
MYB Liderlik İçin Sahaya Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında konuk edeceği Fidan Spor’u yenerek, maç fazlasıyla da olsa liderliği ele geçirmek istiyor.

Ligin 18’inci haftasında lider Adıyaman 1954 Spor’un puan kaybetmesiyle aradaki puan farkını 1’e indiren Yeşilyurt Belediyespor’da gözler Fidan Spor karşılaşmasına çevrildi. Lider Adıyaman 1954 Spor’un 19’uncu haftayı bay geçecek olmasını değerlendirmek isteyen turuncu yeşilliler, Kahramanmaraş ekibini sahasında yenip, liderli koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor.

İÇ SAHADA KAYBETMEDİ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde 18 haftalık bölümde iç sahada 9 karşılaşma oynadı ve bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Turuncu yeşilliler, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada 22 puan toplayarak, grupta iç sahasında en çok puan toplayan takım oldu. Yeşilyurt Belediyespor, 8 karşılaşmada 22 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

Yeşilyurt Belediyespor, iç sahada tek puan kaybını İnönü Üniversitesispor karşısında yaşadı. Turuncu yeşilliler, ligin üçüncü haftasında Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmada İnönü Üniversitesispor ile 0-0 berabere kaldı.

ZORLU BİR FİKSTÜRE GİRİYORLAR

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta zorlu bir fikstüre girmeye hazırlanıyor. Ligin 19’ncu haftasında sahasında Fidan Spor ağırlayacak olan Malatya ekibi, ligin 20’nci haftasında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor deplasmanına gidecek. Turuncu yeşilliler, ligin 21’inci haftasında sahasında Adıyaman 1954 Spor ile karşılaştıktan sonra 22’nci hafta Araban Belediyespor deplasmanında galibiyet arayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (7 yıl önce)
    3-0 yendik şükürler olsun bu takım şampiyon olacak...
    0
    0
    Yanıtla