SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Lige Erzurum'da Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2019-07-22 21:08:02
MYB Lige Erzurum'da Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdürüyor. Turuncu yeşilliler, Erzurum'daki ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında hem güç ve kondisyon depolayacak hem de oyun sistemi üzerinde duracak.

2019-2020 sezonunda TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor sezon hazırlıklarına Malatya'da başlamıştı. Malatya'daki birinci etap kamp çalışmalarının ardından Erzurum'a giden turuncu yeşilliler, ikinci etap kamp çalışmalarına başladı.

21 Temmuz Pazar günü ilk çalışmasını yapan Yeşilyurt Belediyespor, burada 15 gün çalışacak. Turuncu yeşilliler, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında en az 2 hazırlık karşılaşması oynayacak.

Yeşilyurt Belediyespor'un sportif direktörü Burak Acil, birinci etap kamp çalışmasını Malatya'da gerçekleştirdiklerini anımsatarak, 21 Temmuz Pazar gününden itibaren ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum'da toplandıklarını ifade etti.

İlk etap kamp döneminin verimli geçtiğini kaydeden Acil, "İlk etap kampımızı Malatya'da gerçekleştirdik. Yeni anlaştığımız oyuncularda kampa katıldı. İlk etap oldukça verimli geçti. İkinci etap kamp çalışması için Erzurum'da toplandık. Burada 15 günlük bir çalışma dönemi geçireceğiz. Şuanda Halil Zeybek dışında bütün oyuncular kampta. Halil Zeybek'te akşam aramızda olacak" dedi.

Acil, ilk hazırlık maçlarını 29 Temmuz'da oynayacaklarını ifade ederek, en az 2 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını 3 maçta yapabileceklerini söyledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız