SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB- Nevşehir Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2020-02-22 03:38:41
MYB- Nevşehir Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Nevşehir Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Volkan Şeker yönetecek. 

Grup’ta 25.hafta karşılaşmasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 23 Şubat Pazar günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor açısından son derece kritik bir öneme sahip olan karşılaşmayı Ordu Bölgesi Klasman Hakemi Volkan Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Ordu Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Metin Cebeci ile Metin Yalçın yapacak. Mücadelede, Ordu Bölgesi Kadın Bölgesel Hakemi Sibel Güngör ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Grup’ta şuana kadar 23 karşılaşmaya çıkan ve bir maçı eksik olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 23 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik, 12’de mağlubiyet yaşadı. 23 haftada 21 puan toplayan turuncu yeşilliler, grubun son sırasında yer alıyor.

Grup’ta henüz deplasman galibiyeti bulunmayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, şuana kadar topladığı 21 puanın 17’sini sahasında elde etti.

Sahasında şuana kadar 11 karşılaşmaya çıkan turuncu yeşilliler, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşadı. Malatya temsilcisi bu karşılaşmalarda rakip ağları 20 kez havalandırırken, kalesinde ise 17 gol gördü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız