SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Sahasında 1 Puana Razı Oldu

0
Güncellendi - 2020-03-08 18:08:05
MYB Sahasında 1 Puana Razı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 27.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor ile 0-0 berabere kaldı. 

Grup’ta 26.haftada deplasmanda İstanbul ekibi Modafen’i 1-0’la geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 27.haftada sahasında bir başka İstanbul ekibi Halide Edip Adıvarspor’u konuk etti.

Mücadelenin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelmesi dolayısıyla Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü, kadın taraftarlar için karşılaşmayı ücretsiz yaparak, şal hediye etti. 

Mücadelenin ilk yarısı oldukça çekişmeli başladı. Her iki takımda pozisyonlara girdi ancak gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda daha etkili taraf olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor net fırsatlar yakaladı ancak meşin yuvarlak bir türlü ağlarla buluşmayınca mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Grup’ta bir maçı eksik olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 27.haftayı 26 puanla 17.sırada tamamladı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Mikail Cihangir, Mehmet Mithat Levent, Emre Demirel, 4.hakem Yusuf Adnan Kendirciler 

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 10.Mustafa Pınar, 7.Alpay Aldemir, 17.Ali Kemal Başaran (Dk.83 Selim Dedekoç), 27.Deniz Işık, 34.Savaş Yorulmaz, 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay, 65.İsmail Güner, 55.Muhammed Öztürk, 94.Emrah Özyaylaz (Dk.35 Kadir Yılmaz Çelik-Dk.72 Recep Yaşar)

YEDEKLER: 35.Timur Çakıroğulları, 4.Sefa Korkmaz, 6.Halil İbrahim Can, 13.Recep Yaşar, 53.Kadir Yılmaz Çelik, 80.Sıddık Çelik, 97.Selim Dedekoç

TEKNİK SORUMLU: Alaattin Gülerce 

HALİDE EDİP ADIVARSPOR: 48.Evren Özyiğit, 2.Fatin Cin (Dk.83 Volkan Yılmaz), 4.Hakan Akbaş, 6.Necati Yakuplar, 8.Muhammed Raşit Şahingöz, 10.Hüseyin Afkan, 14.Çağatay Çeken, 15.Dursun Türk (Dk.74 Mustafa Kara), 22.Erman Taşkın, 23.Furkan Mehmet Tuncer, 33.Fevzi Can Bozkuş (Dk.59 Tugay Keleş) 

YEDEKLER: 34.İhsan Turgut Kırveli, 3.Ekrem Çalışanlar, 9.Tugay Keleş, 19.Mustafa Kara, 20.Gökhan Berkay Yıldız, 25.Furkan Akbulut, 99.Volkan Yılmaz 

TEKNİK SORUMLU: Erman Güraçar 

SARI KARTLAR: Savaş Yılmaz, İbrahim Tokay, Recep Yaşar (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Evren Özyiğit, Çağatay Çeken, Erman Taşkın (Halide Edip Adıvarspor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bir bir puanlar gidiyor bari siz dusmeyinki yeniden sizle süper lige çıkalım nasıl olsa alıştık .
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Kim düşmüş ki buna umut bagladın? Madem öyle her hafta yeşiltepeye git amatörden dönme takımları izlesene buralarda ne işin var birader..?
    0
    0
    Yanıtla