SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Şanlıurfa B.B.'ye Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2018-11-16 04:23:07
MYB Şanlıurfa B.B.'ye Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 9.haftasında kendisi gibi şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Grup'ta 8 hafta sonunda 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak 19 puan toplayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, averajla Şarkışla Belediyespor'un 5 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

BAL 2. Gruptaki son puan durumu şöyle:

Sekizinci haftada deplasmanda Ankas İstikal Spor'u 1-0'la geçerek, deplasmanda önemli bir galibiyet elde eden turuncu yeşilliler, 18 Kasım Pazar günü sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Malatya ekibi, ligin 10.haftasında deplasmanda Şarkışla Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi kayıp yaşamak istemiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kadircan Esen, takım olarak 3.Lig yolunda önemli bir aşama kat ettiklerini belirterek, ipi göğüsleyen taraf olacaklarını söyledi.

Esen, grupta 19 puanla ikinci sırada yer aldıklarını anımsatarak, "İki hafta üst üste önemli maçlar oynayacağız. Bu hafta sahamızda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ağırlayacağız ardından da Şarkışla Belediyespor deplasmanına gideceğiz. Tabi biz maç maç bakıyoruz. Öncelikle sahamızda Pazar günü oynayacağımız Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kazanarak yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Pazar günü herkesi bu karşılaşmaya davet ediyoruz" dedi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşılaşması Pazar günü 14.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız