SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Selim Dağ'la Yeniden Anlaştı

0
Güncellendi - 2019-07-21 19:34:11
MYB Selim Dağ'la Yeniden Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sağ kanat oyuncusu Selim Dağ ile yeniden anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon takımın Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nden TFF 3.Lig'e yükselmesinde önemli pay sahibi oyuncular arasında yer alan Selim Dağ yuvada kaldı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor yönetimi, 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla yeniden anlaşma yaptı.

Erzinspor, Kilis Belediyespor ve Yeni Amasyaspor'un formalarını da giyen Selim Dağ, geride kalan sezonun ikinci yarısında Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a transfer olmuştu.

İlk maçında Pütürge Belediyespor ağlarına 2 gol birden atan Selim Dağ, 12 karşılaşmada 6 gole imza attı.

Orduzuspor'un altyapısında yetişen ve 2008 yılında Yeni Malatyaspor'a transfer olan Dağ, 2011 yılında yeniden Orduzuspor'a döndü. 2012 yılında Sivas Belediyespor'a transfer olan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, 2013 yılında Sarıkamış Belediyespor'da oynadıktan sonra 44 Malatyaspor'a transfer oldu. Ardından 2014 yılında Erzinspor'a giden Selim Dağ, yeniden 44 Malatyaspor'a döndü.

Dağ, 2015 yılında Kilis Belediyespor, 2016 yılında Araban Belediyespor, 2017 ve 2018 yılında Yeni Amasyaspor'un formalarını giydikten sonra 2019 yılında devre arasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a transfer oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız