SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Seriyi Sürdürme Peşinde

0
Güncellendi - 2017-11-17 18:06:08
MYB Seriyi Sürdürme Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 62 Pertek Spor deplasmanından galibiyet alarak, seriyi sürdürmek istiyor.

  Lig’de geride kalan 3 haftada 9 puan toplayarak, yarışın içerisinde ‘bende varım’ sinyalini veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 9.haftasında Tunceli ekibi 62 Pertek Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar, geride kalan 3 haftada aldığı galibiyetle moral depolarken, Tunceli deplasmanından da galibiyetle dönerek, iyi gidişini sürdürmenin planlarını yapıyor.

  Grup’ta geride kalan 8 haftada 7 karşılaşmaya çıkan Malatya ekibi, bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak, 13 puan topladı. Grup’ta namağlup yoluna devam eden ve 17 puanla üçüncü sırada bulunan 62 Pertek Spor’a konuk olacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmandan 3 puanla ayrılarak, üst sıradaki rakipleriyle arasındaki puan farkını da kapatmak istiyor.

  Yeşilyurt Belediyespor’un sağ kanat oyuncusu Erdal Küçükkara, grupta geride kalan 3 haftada 9 puan topladıklarını anımsatarak, 62 Pertek Spor deplasmanından da galibiyetle dönerek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

  Küçükkara, rakiplerini yakalama adına 62 Pertek Spor maçının önemli olduğuna dikkat çekerek, “62 Pertek Spor iyi bir kadroya sahip. Deplasmanda zorlu bir maç olacak ama bizde iyi bir ekibiz. Deplasmandan galibiyetle ayrılıp, hem seriyi sürdürmek hem de üst sıradaki rakipleri yakalamak istiyoruz” dedi.

  62 Pertek Spor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Pazar günü 13.30’da Tunceli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Erdi Çetin, Muhammet Şentürk, Seyfullah Köroğlu hakem üçlüsü yönetecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız