SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Somaspor'u Konuk Edecek

0
Güncellendi - 2020-01-16 01:51:53
MYB Somaspor'u Konuk Edecek
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 19.haftada sahasında Somaspor’u konuk edecek.

Grup’ta 18 haftalık bölümde 4 galibiyet, 4 beraberlik, 10 da mağlubiyet yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, topladığı 16 puanla 17.sırada yer alıyor.

İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Bayrampaşa ile 2-2 berabere kalan turuncu yeşilliler, 19.haftada sahasında Manisa temsilcisi Somaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 19 Ocak Pazar günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak. 

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 19.hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

13.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Somaspor

13.00 Medicalpark Batman Petrolspor-Nazilli Belediyespor

13.30 Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü-1954 Kelkit Belediyespor

13.30 Gölcükspor-Bayrampaşa

13.30 Karacabey Belediyespor-Osmaniyespor Futbol Kulübü

13.30 Modafen-Diyarbekirspor

13.30 Muğlaspor-Altındağ Belediyespor

13.30 Halide Edip Adıvarspor-Darıca Gençlerbirliği

13.30 Nevşehir Belediyespor-Pazarspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız