SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Teknik Yönetiminde Değişiklik

0
Güncellendi - 2020-10-06 19:13:37
MYB Teknik Yönetiminde Değişiklik
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da teknik direktör Alaattin Gülerce ile yollar ayrılırken, Malatyalı teknik adam Nihat Balan ile anlaşıldı.

2020-2021 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ligde geride kalan 3 hafta sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet ile 4 puan toplayabilen Yeşilyurt Belediyespor’da yönetim, teknik heyet ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Turuncu yeşilli kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik heyetimiz ile karşılıklı olarak görüşerek yollarımız ayrılmıştır. Alaatin Gülerce yönetimindeki teknik ekibimize bugüne kadar takımımıza vermiş oldukları emeklerden ötürü teşekkür ederek, kariyerlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

7 Ocak 2020’de Yeşilyurt Belediyespor’a imza atan 50 yaşındaki teknik direktör Alaattin Gülerce, 14 karşılaşmada görev aldı.

2019-2020 sezonunda 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Yeşilyurt Belediyespor’un ikinci yarıda başına geçen Alaattin Gülerce, 11 maçta takımına 15 puan kazandırdı. Koronavirüs (kovid-19) salgını öncesinde takımını kırmızı hattın üzerine çıkarak Gülerce, 2020-2021 sezonunda yeniden turuncu yeşilli kulüple anlaştı.

Tecrübeli teknik adamı, Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta takımının başında çıktığı 3 maçta 4 puan toplayabildi. Gülerce, takımıyla grupta oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşadı.

Malatya temsilcisi, Gülerce ile yollarını ayırdıktan sonra Nihat Balan ile anlaştı. 54 yaşındaki teknik adam daha önce kariyerinde Malatyaspor, Yeni Malatyaspor, Çarşambaspor, Nevşehirspor, Gümüşhanespor, Belediye Bingöl, Ankara Demir, Karagümrük, Bugsaşspor, Keçiörengücü, Tire 1922 Spor, Yeni Orduspor ve 1928 Bucaspor’u çalıştırdı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Nihat Balan

FOTO: Alaattin Gülerce

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Hakkı Tozlu (3 yıl önce)
    YeniMalatyasporu 2. Lige çıkartan hoca daha ne başarısı olsun. Adamın çalışmadığı lig kalmamış. Tecrübeli hiç değilse. Anca gelene gidene sallayın ha.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müdür (3 yıl önce)
    Nihat hocanin bugune kadar elde etmis oldugu basarilari yazarmisiniz. İstatistikleri bi takimi zirveye oynatabilecek nitelikte degil. Sayın Gülerceden farkli sonuclar alacagina inanmiyorum. Yanliş bir tercih yapildi. Umarım yanılırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut Kesici (3 yıl önce)
    Başarılarını takip ettiğim bir hemşerimiz 5-6 takıma playofta final oynattı yeni malatyayıda 2.lige çıkarmayı başardı keşke sezon başı anlaşılıp kadroyuda kendi kursaydı ama her şekilde başarılı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (3 yıl önce)
    futbol culugundan tanirim efendi bir adamdir basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (3 yıl önce)
    Bu hocayıda göreceğiz sonuç hüsrannn
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Futbolculuğundan tanıdığım kadarıyla efendi karekterli bir kişilikti.Yeşilyurtsporu başarı ile çalıştıracağına inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • OKAN (3 yıl önce)
    Şükür bu beceriksiz teknik direktörden kurtunuldu nihat hocaya başarılar ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Helal olsun Nihat hoca Candır gönülden başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Sevindirici gelişme. Başarılı olacağına inanıyoruz. Inşallah malatyamız nihat hocayla 2.lig görürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (3 yıl önce)
    Nihat Hoca bu takımı şampiyon yapar. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla