SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Tempoyu Artırdı

0
Güncellendi - 2017-08-17 20:36:35
MYB Tempoyu Artırdı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’de sürdürüyor.

İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında Nevşehir’de bulunan turuncu yeşilliler, Avanosta yaptığı çalışmayla antrenmana devam etti. Hazırlıklar kapsamında tempo artıran Malatya ekibinde, teknik heyetin futbolcularla yakından ilgilendiği görüldü.

Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’nde kıyasıya bir yarışın içerisine giren Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezona da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Takımdan ayrılan futbolcuların yerine kaliteli isimleri kadrosuna katan turuncu yeşilliler, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında temposunu iyice artırdı.

Nevşehir’de devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yakından takip eden kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, kamp çalışmalarının sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Sucu, Kepez Belediyespor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasını izlediklerini hatırlatarak, “Takımımız iyi. Çalışmalarda gayet güzel geçiyor. Nevşehir’deki ikinci etap kamp çalışmalarımız Pazartesi günü tamamlanacak ve takımımız Salı günü Malatya’ya dönecek. Önümüzde bir aylık bir zaman dilimi var, bunu da en iyi şekilde değerlendirip, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Takımın daha iyi olacağını dile getiren Sucu, şunları söyledi: “Tabi hazırlık karşılaşmaları ölçü değil ama eksiklerimizi görme adına önemsiyoruz. Hocamız bütün futbolcularımıza şans vererek, durumlarını daha iyi görme şansına sahip oluyor. Cumartesi günü Kayseri Talasspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacağız. İnşallah sezon başlangıcına kadar hocamız ideal 11’ini oluşturacak ve sezona başlayacağız.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız