SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'den Top Başı

0
Güncellendi - 2018-07-31 02:09:58
M.Yeşilyurt Belediye'den Top Başı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başladı. Turuncu yeşilliler, 5 Ağustos'a kadar Malatya'da çalıştıktan sonra 6 Ağustos'ta Erzurum'da kamp yapacak.

Yeni sezona 'şampiyonluk' parolasıyla başlamayı hedefleyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatya'da top başı yaptı. Turuncu yeşilliler, yeni sezon hazırlıklarına Millet Bahçesi yapılması planlanan  Malatya İnönü Stadı'nda başladı.

Teknik direktör Hayati Palancı nezaretinde gerçekleştirilen çalışmaya bütün oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kadircan Esen, Malatya'ya bir profesyonel takım daha kazandırmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Esen, yeni sezon için iddialı bir kadro kurduklarını ifade ederek, "Teknik direktörümüz Hayati Palancı'nın sunmuş olduğu liste doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Listemizde yer alan isimlerin birçoğuyla anlaştık. Dersimspor'dan kaleci Gökhan Zirekli, 62 Pertekspor'dan kaleci Gökhan Ata, Soma Linyitspor'dan defans oyuncusu İbrahim Tokay, Siirt'ten defans oyuncusu Emrullah Sarıhasanoğlu, Araban Belediyespor'dan defas oyuncusu Deniz Işık, Yeni Malatyaspor'dan defans oyuncusu Eyyüp Uçar, Dersimspor'dan orta saha oyuncusu Mehmet Güler, Bornova'dan orta saha oyuncusu Adem Şahin, İçelspor'dan orta saha oyuncusu Ramazan Çavuş ve Kırgız futbolcu Kaiumzhan Sharipov ile anlaştık. Ayrıca Mübarek Kılıç, Murat Avcu, Vedat Taşdemir, Yunus Emre Eserdi, Erdem İsotçu, Abdulvahap Kaya, Mert Ali Turgut ve Harun Aytemur ile anlaştık. Kadromuza katacağımız 1-2 oyuncuyla da transferimizi tamamlamış olacağız" dedi.

Takımın yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başladıklarını ifade eden Esen, "Takımımız ilk etabı Malatya'da tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmalarımız 6 Ağustos'ta Erzurum'da olacak. Erzurum'daki kamp çalışmalarımız 20 Ağustos'ta tamamlanacak" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız