SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'de Barman Başkan Oldu

0
Güncellendi - 2019-06-27 19:58:32
MYB'de Barman Başkan Oldu
A- A+ PAYLAŞ

2019-2020 sezonunda Malatya’yı 3.Ligde temsil edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da yeni Yönetim Kurulu yapılan Olağan Genel Kurulda belli oldu. Seçime tek liste halinde katılan Orhan Barman Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, üyelerin oylarıyla göreve getirildi.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Konferans Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Olağan Genel Kurula; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, A.S.K.F. Başkanı Seyfullah Özdemir, spor taban birliklerinin temsilcileri, spor adamları, taraftarlar ve basın mensupları katıldı.

Divan Başkanlığını Naci Şavata’nın yaptığı Olağan Genel Kurul’da Dursun Cumali Sucu Başkanlığındaki Yönetim Kurulunun faaliyet ve denetleme raporu oy birliği ile kabul edildi. Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün 3.Lige çıkmasından dolayı hazırlanan yeni tüzükte delegelerin oylarıyla kabul edildi.

Daha sonra yeni Başkan ve Yönetim Kurulunu belirlemek adına yapılan seçimlere tek liste halinde katılan Orman Barman Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, oy birliği ile bu göreve seçildi.

Orhan Barman Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda, Kahraman Kavuk, Abdullah Canpolat, Cebrail Baysılan, Numan Özcan, Tahsin Yılmaz, Veysel Dağılmışgül, Namık Gören, Ali Güzel, Çetin Aydoğan, Seyfullah Özdemir,Nusret Aslan, Nebi Yiğit, Kenan Pusa ve Basri Altuntaş yer aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal Gürsel Toy (4 yıl önce)
    Dursun Cumali Sucu Başkanım ellerine sağlık. Satranç takımını amatörden 2. lige, oradan da 1. lige çıkardınız. Hem de her birinde yalnızca birer defa oynayıp her oynadığı yıl bir üst lige çıkma başarısını göstererek rekor kırdı. İlk kez oynadığı 1. ligde süper lige çıkmayı kıl averajla payı kaçırdı. Satranç camiasının desteklerinize teşekkürlerini iletmek benim görevimdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (4 yıl önce)
    Orhan başkan yapar. Allah hayırlı etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    hayırlı olsun inşallah..
    0
    0
    Yanıtla