SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'de Hayal Kırıklığı

0
Güncellendi - 2017-11-27 20:42:34
MYB'de Hayal Kırıklığı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde geride kalan 10 hafta sonunda zirvenin 10 puan gerisinde kalarak, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

  Geride kalan sezon zirve yarışını son haftaya kadar sürdüren yeşil beyazlılar, bu sezon aynı başarının bir hayli uzağında kaldı. 2016-2017 sezonunda mücadele ettiği 2.Grup’ta oynadığı 9 karşılaşmada 19 puan toplayarak, zirvede yer alan Malatya ekibi, bu sezon oynadığı 9 karşılaşmada 15 puan topladı ve haftayı beşinci sırada tamamladı.

  Ligde 10 haftalık süreçte 9 karşılaşmaya çıkan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 4 kez galip gelirken, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. 10.haftada Malatya’nın BAL Ligi’ndeki bir diğer temsilcisi İnönü Üniversitesispor ile sahasında 2-2 berabere kalan yeşil beyazlılar, lider Adıyaman 1954 Spor’un 10 puan gerisinde kaldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasevdalisi (6 yıl önce)
    acilen kulüpte kan değişikliği lazım ismail tekin ve ekibi istifa etmeli hayati palancı gelmeli
    0
    0
    Yanıtla