SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'de Hedef Şampiyonluk

0
Güncellendi - 2018-09-21 02:30:40
MYB'de Hedef Şampiyonluk
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezona 'şampiyonluk' hedefiyle başlıyor.

Sezon başında takımın başına Malatyalı tecrübeli teknik adam Hayati Palancı'yı getiren ve kemik kadrosunu koruyarak, tecrübeli isimleri kadrosuna katan turuncu yeşilliler, bu sezon 3.Lig hedefine ulaşmak istiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezonun ilk haftasında Malatya'nın BAL Ligi'ndeki bir diğer temsilcisi Pütürge Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilliler, Malatya derbisinden 3 puanla ayrılıp, sezona iyi başlamanın hesaplarını yapıyor. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti. 

Palancı, grupta şampiyonluğa oynayan birçok takımın olduğuna dikkat çekerek, "Yeşilyurt Belediyespor olarak Malatya'ya ikinci bir profesyonel takımı kazandırmak istiyoruz. Biz, bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Grup'ta şampiyonluğa oynayan 6 takım var. Lige iyi başlarsak öyle de devam ederiz" dedi.

Ligin ilk haftasında kardeş takım Pütürge Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Palancı, "Biz her şeyden önce 'Malatya kazansın' diyoruz. Güzel bir mücadele, kaliteli bir maç olsun. Her şeyden önce Pazar günü Yeşiltepe'de futbol şöleni olsun" diye konuştu.

Pütürge Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması 23 Eylül Pazar günü 14.00'da Yeşiltepe 1 nolu sentetik sahada oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    profesyonel liglerde en az 3 tane malatya takımı şart.
    0
    0
    Yanıtla