SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'de Meye Sesleri

0
Güncellendi - 2018-07-17 05:27:29
MYB'de Meye Sesleri
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un eski golcüsü Laurys Meye'yi kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Orta saha oyuncusu Kaiumzhan Sharipov ile prensip anlaşmasına varan turuncu yeşilliler, hücum yollarını da güçlendirmek için kolları sıvadı. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmaya çalışan Yeşilyurt Belediyespor'un takımda bir dönem forma giyen santrafor Laurys Meye ile anlaşmaya çok yakın olduğu iddia edildi.

Türkiye'de ilk olarak Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un formasını giyen Gabonlu futbolcu, 23 karşılaşmada 17 gol kaydetmiş ve bütün takımların dikkatini çekmişti. 2016-2017 sezonunda Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da 23 karşılaşmanın tamamında ilk 11'de forma giyen ve toplam 2 bin 65 dakika süre alan Meye, sezon sonunda Ünye 1957 takımına transfer olmuştu.

Turuncu yeşillilerin şampiyonluğa oynayacak kadro içerisinde santrafora düşündüğü Laurys Meye'yi transfer etmek için girişimde bulunduğu ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmat AS (5 yıl önce)
    YABANCI SAYISI BAL LİGİNDE 1 E DÜŞTÜ MEYE VEYA ÖNCE ALINAN KIRGIZDAN VAZ GEÇMELERİ GEREKİR
    0
    0
    Yanıtla