SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'de Teknik Heyet Görüşüldü

0
Güncellendi - 2017-10-18 17:25:50
MYB'de Teknik Heyet Görüşüldü
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Adıyaman 1954 maçının ardından teknik heyetin durumunun görüşüldüğü iddia ediliyor.

Üst üste aldığı yenilgilerle şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Teknik Direktör İsmail Tekin ile yola devam edilip edilmemesi konusunda bir toplantı yapıldığı öğrenildi. Kurduğu iddialı kadrolara rağmen aldığı sonuçlarla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan mavi beyazlılarda, geçen hafta alınan Adıyaman 1954 yenilgisi sonrası yönetimin teknik heyetin durumunu görüştüğü ve bu hafta deplasmanda oynanacak Siverek maçının sonucuna göre ya tamam, ya devam kararının verileceği öğrenildi. Malatya Yeşilyurt Belediyespor , 4 haftası geride kalan BAL 2.Grup’ta 3 puanla 9. sırada bulunuyor. Bu arada Malatya temsilcisi, bu hafta deplasmanda oynayacağı zorlu Siverek Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşiltepe’de yapılan antrenmanda futbolcuların ağızlarını bıçak açmazken, Teknik Direktör İsmail Tekin idmanın başında bir toplantı yaparak, Adıyaman maçında hata yapan oyuncuları tek tek uyardı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız