SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İddiayı Başkan Yalanladı

0
Güncellendi - 2017-11-20 16:47:15
İddiayı Başkan Yalanladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da 62 Pertek beraberliğinin faturası teknik heyete kesildiği yolunda iha tarafından geçilen habere karşın, Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, teknik heyetle ilgili herhangi bir kararın olmadığını, yola devam ettiklerini söyledi.

iha'nın haberine göre; Bölgesel Amatör Lig'de 9. haftada deplasmanda 62 Pertekspor ile 0-0 berabere kalarak lider Adıyaman 1954 ile arasındaki puan farkı 8’e yükselen Yeşilyurt Belediyespor’da teknik heyetin durumunun yönetim tarafından değerlendirileceği belirtildi. Sezona önemli bir bütçe ve iddialı bir kadroyla başlayan mavi beyazlı ekipte ligin henüz 9. haftasında şampiyonluğun uzağında kalınması, yönetimi teknik heyet konusunda radikal karar almaya ittiği ifade ediliyor.

iha'nın haberinde, kulüpte sportif anlamda alınan kararların altında imzası bulunan 2. başkan Eyüp Bolat’ın Kulüp Başkanı Dursun Sucu ile yaptığı toplantının ardından teknik direktör İsmail Tekin ile yolların ayrılması yönünde karar aldığı ve bu kararı tecrübeli hocaya iletmeye hazırlandığı iddia ediliyor. Mavi beyazlı yönetimin Tekin ile yolları ayırması halinde Cemil Tonguç ya da Hayati Palancı isimlerinden birisiyle anlaşabileceği ileri sürülüyor. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kadrosunda Azerbaycan 1.Lig gol kralı Royal Najafov ile çeşitli profesyonel takımlarda forma giymiş Yunus Emre Eserdi, Yusuf Çelik, Erhan Özdil, Metehan Erdem ve Erdal Küçükkara gibi isimler bulunuyor.

Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu ise, iddianın aksine teknik heyetle ilgili herhangi bir karar almadıklarını ve aynı kadronun göreve devam ettiklerini bildirdi.

Malatya ekibi Yeşilyurt Belediyespor, ligde bu hafta bir diğer Malatya temsilcisi İnönü Üniversitesispor ile karşı karşıya gelecek.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • uğur (6 yıl önce)
    Anlaşılan o ki ismail tekin'in arkası epey sağlam, arkasında duran olmsaydı zaten bu kadar başarısızlık üstüne başarısızlıkta bir dakika bile kalamazdı !! Başarısızlık üstüne kurulmuş müthiş bir istikrar helal olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Malatya amatör futbolu artık İsmail hocadan kurtulmalıdır. Malatyalı genç hocalar artık bayrağı devralmalı. Ayrıca Mustafa Ceviz hoca da Malatya amatörüne hizmet edebilecek kapasiteye sahip.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    PERTEK burada izlediğimiz kadarıyla çok iyi bir takım .Bir puan iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    İsmail Tekinden antrönör olmaz demiştim hala onda israr edenlere şaşıyorum
    0
    0
    Yanıtla