SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'den Tık Yok;Sıfır Puan,17. Sıra

0
Güncellendi - 2019-09-10 04:40:34
MYB'den Tık Yok;Sıfır Puan,17. Sıra
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci haftayı sıfır puanla 17'inci sırada tamamladı.

Tarihinde ilk kez TFF 3.Lig'de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ikinci haftasında konuk olduğu Somaspor'a son dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu. İkinci haftayı da puansız kapatan turuncu yeşilliler, Modafenspor ve 1954 Kelkit Belediyespor ile birlikte sıfır puanda kaldı.

Ligin ilk haftasında sahasında Bayrampaşa'ya 1-0 mağlup olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ikinci haftasında konuk olduğu Manisa Ekibi Somaspor karşısında da puanla tanışamadı. Kalesinde penaltıdan gördüğü golle 1-0 mağlup olan turuncu yeşilliler, haftayı 17'inci sırada tamamladı.

Grupta 2 hafta sonunda puanla tanışamayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, oynadığı 2 karşılaşmada kalesinde 2 gol görürken, gol atma başarısı gösteremedi.

Ligde 2 hafta sonunda puan kazanamayan turuncu yeşilliler, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur'unda 11 Eylül Çarşamba günü 14.30'da Malatya'da Elazığ Belediyespor'u konuk edecek. Malatya temsilcisi ligin üçüncü haftasında ise Darıca Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız