SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Antalya Kampı Sürüyor

0
Güncellendi - 2020-01-03 01:22:06
MYB'nin Antalya Kampı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci devre hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 

Grup’ta ilk yarıda 17 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 10’da mağlubiyet yaşayan ve topladığı 15 puanla 17.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. 

Sezonun ilk yarısında özellikle ilk 6 haftalık bölümde puan toplayamayan daha sonraki 11 haftalık bölümde ise 15 puan toplayan turuncu yeşilliler, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. 

Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediyespor’da 11 futbolcu ile yollar ayrılırken, yeni transferlerin ise kısa süre içerisinde takıma katılması bekleniyor. 

Turuncu yeşilli takım, devre arası kamp çalışmalarını teknik direktör Mehmet Ak yönetiminde Antalya’da sürdürüyor. Malatya temsilcisi, günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor. 

Belek’te gerçekleştirilen devre arası kamp çalışmaları çerçevesinde sabah antrenmanında 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan turuncu yeşilliler, ayak tenisi oynadıktan sonra özel bir çalışmayla günün ilk antrenmanını tamamlandı. Turuncu yeşilliler, ikinci bölümde ise topla çalıştı. 

Öte yandan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın da katıldığı yönetim kurulu toplantısında transfer çalışmaları, takımın son durumu ve ikinci yarıdaki hedefler masaya yatırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız