SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Azeri Oyuncusu Göz Dolduruyor

0
Güncellendi - 2017-11-15 02:11:14
MYB'nin Azeri Oyuncusu Göz Dolduruyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Azeri golcüsü Royal Najafov, ileri uçtaki performansı ve attığı gollerle göz dolduruyor.

Yeşil beyazlıların Azerbaycan 1.Ligi’nde gol krallığı yaşayan forvet oyuncusu Royal Najafov, attığı gollerle takımın sırtlıyor.

Takıma katıldığı günden buyana özverili bir çalışma içerisinde olan Azeri golcü, ligin ilk haftasında Malatya’da 1920 Maraşspor ile oynanan karşılaşmada gol atarak, lige golle ‘merhaba’ demişti. Lig’de 3 ve 4.haftalarda gol atamayan Royal Najafov, şuana kadar 6 gol kaydetti.

Ligin 5.haftasında deplasmanda Siverek Belediyespor ağlarını havalandıran Najafov, 6.haftada iç sahada Şehit Kamil Belediyespor ağlarını da havalandırdı. Ligin 7.haftasında deplasmanda Elazığ Yolspor’a 2 gol atan Royal Najafov, geride kalan haftada Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ağlarını da havalandırdı.

Kısa sürede takıma uyum sağladığını ifade eden Royal Najafov, golleriyle takıma katkı sağlamak istediğini belirtti.

Azeri golcü, takımda iyi bir ortam olduğunu ve geldiği günden buyana yabancılık çekmediğini kaydederek, “Takımda herkes bana çok yardımcı oluyor. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımla iyi bir uyum var. Bende en iyi şekilde çalışıp, takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.

Azerbaycan 1. Ligi’nde gol krallığı yaşadığını anımsatan Najafov, “Takımımın kazanması her şeyden önemli. Bende gollerimle takımımın kazanmasına katkı sağlamak istiyorum. Azerbaycan’da gol krallığı yaşadım, Yeşilyurt Belediyespor’da da gol krallığı yaşamak istiyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız