SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Hedefi 3 Puan

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 7.hafta maçında 1 Kasım Pazar günü sahasında Diyarbekirspor’u konuk edecek. Turuncu yeşilliler, ligde 15 puanla ve averajla ikinci sırada yer alan rakibini sahasında yenerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Ligin 6.haftasında fikstüre göre 29 Ekim’de Ofspor ile oynaması gereken karşılaşmanın Trabzon ekibinde görülen kovid-19 vakaları nedeniyle ertelenen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 7.haftada Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Diyarbekirspor karşılaşması 1 Kasım Pazar günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynanacak.

YEŞİLYURT 7 PUANLA 9.SIRADA

Sezona ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, topladığı 7 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor.

Bir maçı eksik olan turuncu yeşilliler, şuana kadar oynadığı 5 karşılaşmada 2 kez galip gelebildi. 1 karşılaşmada berabere kalan Malatya temsilcisi, 2 karşılaşmayı ise kaybetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde şuana kadar oynadığı 5 karşılaşmada rakip ağları 8 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü.

DİYARBEKİRSPOR 6 MAÇTA 15 PUAN TOPLADI

Grubun iddialı ekiplerinden Diyarbekirspor, ligde geride kalan 6 haftalık bölümde 5 galibiyet, 1’de mağlubiyetle 15 puan topladı.

Bucaspor 1928’in averajla gerisinde ikinci sırada yer alan Diyarbekirspor, 6 maçta sadece 1 kez kaybederken, diğer 5 karşılaşmayı kazanmasını bildi. Diyarbekirspor, 6 karşılaşmada rakip ağları 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 3 gol gördü.

Diyarbekirspor, ligde şuana kadar te mağlubiyetini ikinci haftada sahasında lider Bucaspor 1928’e karşı 2-1’lik skorla aldı.

KARŞILAŞMAYI FEVZİ ERDEM AKBAŞ YÖNETECEK

Yeşilyurt Belediyespor-Diyarbekirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Okan Akbal ile Ozan Bekar yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Ertuğrul Yolcu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız