SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Maçını TRT Kürdi Yayınlayacak

0
Güncellendi - 2019-05-09 03:21:04
MYB Maçını TRT Kürdi Yayınlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play-off 2.Kademede 12 Mayıs Pazar günü 15.00'da Trabzon'da Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play-off 1.Kademe maçları sonunda Modafenspor, Somaspor, Kelkit Belediye Hürriyet Spor ve 68 Aksaray Belediyespor 3.Lig'e yükselmişti.

Kurada bay çeken Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yine kendisi gibi bay çeken Ağrı 1970 Spor ile eşleşmişti.

Birinci kademeyi maç yapmadan geçiren Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Ağrı 1970 Spor, 12 Mayıs Pazar günü 15.00'da Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Kürdi'den naklen yayınlanacak.

Maç programının belli olmasının ardından Pazartesi günü Trabzon'a giden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Yomra Stadı'nda hazırlıklarını sürdürüyor.

Denizin doldurulmasıyla inşa edilen 42 bin 261 kapasiteli Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak final maçına, bu dev stadın yanındaki çim sahalarda hazırlanan Yeşilyurt Belediyespor'da antrenörlük kursunu tamamlayan Cemre Atmaca'nın da kampa dahil olmasıyla eksik bulunmuyor.

Teknik direktör Hayati Palancı nezaretinde çalışmalarını sürdüren turuncu yeşillilerde, futbolcuların moralli ve hırslı oluşları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Ağrı takımını yardımcılarıyla birlikte analiz eden Palancı, kritik final öncesi rakibin eksiklerinden faydalanmak istiyor. Takımın dün gerçekleştirilen idmanında bu yönde bir program uygulatan tecrübeli hoca, hücum hattında Kaiumzhan Sharipov, Cemre Atmaca ve Selim Dağ üçlüsüne çok güveniyor.

Öte yandan karşılaşmanın Evkur Yeni Malatyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla aynı günde oynanacak olması sebebiyle Malatyalı futbolseverlerin Trabzon'a götürülmesi noktasına harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi’nin bir takım organizasyon içerisinde olduğu öğrenildi.

Yeşilyurt Belediyespor'un sportif direktörü Burak Acil, Salı günü başladıkları Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarının iyi bir şekilde sürdüğünü ifade etti.

Acil, sabırlı bir yolun sonunda grubu lider tamamladıklarını kaydederek, 25 hafta bekledikten sonra grubu lider tamamladıklarını ve 3.Lig'e 90 dakika uzakta olduklarını belirtti.

Takım olarak 3.Lig için kenetlendiklerini dile getiren Acil, "Hazırlıklarımız oldukça iyi geçiyor. Teknik heyet ve futbolcularımızın moralleri üst seviyede. Ağrı 1970 Spor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak, 3.Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız