SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Yeni Transferleri

0
Güncellendi - 2020-01-06 00:07:06
MYB'nin Yeni Transferleri
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni transferleriyle resmi sözleşme imzaladı.

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor, grupta ilk yarıyı istediği gibi geçiremedi. Tehlike bölgesinde yer alan turuncu yeşilli takım, ikinci yarıya iyi başlayarak, öncelikle tehlike bölgesinden uzaklaşmak daha sonrasında ise Play-off’a kalmak istiyor. 

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Malatya ekibi, 11 oyuncuyla yollarını ayırdıktan sonra listesinde yer alan oyuncularla resmi sözleşme imzaladı. 

Turuncu yeşilliler, Fatsa Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Recep Yaşar, Kastamonuspor’dan kiralık olarak santrafor Muhammet Öztürk, Nevşehirspor’dan kanat oyuncusu Emre Fırtına, Adıyaman 1954 Spordan stoper Yunus Emre Eserdi, Payasspor'dan kanat oyuncusu Ender Acar, Elazığ Belediyespor'dan say bek Bedri Evren ile anlaştı. Turuncu yeşilliler, anlaştığı futbolcularla Antalya kampında sözleşme imzaladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız