SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'ye Komşu Morali

0
Güncellendi - 2017-12-17 21:31:02
MYB'ye Komşu Morali
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Elazığ ekibi Grup Merkez Hankendispor’u 2-1 yendi.

  Gençlik Merkezi Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Mülazım Argız, Yakup Erdoğan, Ömer Akman hakem üçlüsü yönetti.

  Grup Merkez Hankendispor sahaya Alperen Aksu, Adem Taş, Burak Altıngök, Taha Esmeray, Ömer Çiftçioğlu, Ömer Kara, Mustafa Seval, Ramazan Bakır, Semig Çağlar, Emrah Ayyıldız, Görkem Yağcı on biriyle çıktı. Yeşilyurt Belediyespor ise Metehan Erdem, Harun Aytemur, Bedrettin Bulguru, Yunus Emre Eserdi, Mehmet Ali Kayailli, Mert Ali Turgut, Cuma Nasır, Erdal Küçükkara, Mustafa Maden, Erdem İsotçu ve Royal Najafov on biriyle mücadele etti.

  Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarısını 1-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Yeşil beyazlılara galibiyeti getiren golleri Harun Aytemur ile Yunus Emre Eserdi kaydetti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Rmzn (6 yıl önce)
    Bir sürü para harca , her sene aynı senaryo... hala 75 lik dede mi çalıştırıyor bu takımı.
    0
    0
    Yanıtla