SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYO Müdürleri Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:22:49
MYO Müdürleri Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Her ay bir okulda düzenlenen İnönü Üniversitesi'ne bağlı Meslek Yüksek Okulları Müdürleri Toplantısı bu ay İnönü Üniversitesi Arapgir Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

Sistematik olarak yapılan İnönü Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokulu Müdürleri toplantısı, bu ay Arapgir MYO’da yapıldı. Arapgir MYO müdürü Öğr.Grv. Dursun Özgüler’ in misafirlere ikram ettiği sabah kahvaltısından sonra toplantı yapıldı. Daha sonra Arapgir ilçesinin tarihi yerleri ziyaret edildi. Sırasıyla Gümrükçü Osmanpaşa Camisi, Caferpaşa camisi, Millet Hanı, Mir-i Liva Ahmet Bey Camisi ziyaret edildi.

Prof. Dr.A.İhsan Sivridağ (Malatya MYO.Müdürü), Öğr. Grv.Dursun Özgüler (Arapgir MYO Müdürü), Doç. Dr.Emine Şamdancı (Sağlık Hiz.MYO Md.V.), Doç. Dr.Hüseyin Karlıdağ (Battalgazi MYO Md.V.), Doç. Dr.Hüseyin Gencer (Akçadağ MYO Müdürü), Yrd. Doç. Dr. Fatih Akdemir (Sürgü MYO Müdürü), Prof. Dr. Ergun Ekinci (Yakınca MYO Md.V.), Prof. Dr. Mehmet Önal (Hekimhan MYO Müdürü), Yrd. Doç. Dr.İbrahim Durhan (Adalet MYO Md.V.), Ve Doç.Dr. Cafer Mum (Darende Bekir Ilıcak MYO Müdürü)'un katılımlarının sağlandığı heyet yapılan ilçe gezisinin ardından Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Daha sonra ziyaretçiler ilçemizde yetişen yöresel ürünlerden alışveriş yapıp ilçeden  ayrıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız