SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYO'da Mezuniyet Töreni

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksek Okulu 2009-2010 yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Rıfat Güneş'in yanı sıra fakülte bölüm başkanları, akademik personel, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, "Meslek Yüksek Okulumuz büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Özellikle Prof. Dr. Rıfat Güneş müdürümüz döneminde Meslek Yüksek Okulumuz büyük bir atılım sağladı. Meslek Yüksek Okulumuzun çehresi değişti" dedi.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Rıfat Güneş ise, 4 yıllık stratejik plan ve program oluşturduklarına dikkat çekerek, "Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'in göreve başlamasıyla birlikte oluşturduğumuz 4 yıllık stratejik plan ve program çerçevesinde üniversite-sanayi iş birliği çok önemli bir yer tutmuştur. Üniversite-sanayi iş birliğine, yüksek okulumuz yaptığı girişimler sonucunda çok önemli mesafeler kaydetmiştir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceyle mezun olan öğrencilere plaket ve hediye takdiminde bulundu. Mezun olan öğrencilere ise diplomaları verildi. Mezunlar içerisinden en büyük dikkati ise Makine Bölümü'nden mezun olan 61 yaşındaki Hüseyin Aylı çekti. 61 yaşındaki Aylı, basın mensuplarının yoğun ilgisi altında diplomasını aldı.

Aylı, "Okulun en yaşlı bendim. Şükürler olsun arkadaşlarımın ve hocamın sayesinde, birazda bizim gayretimizle bu iş oldu. Çok sevdiğim torunlarım için ben bu işi yaptım. Çünkü gelecekte torunlarım bana bakacaklardı. Ve diyecekler ki, dedem bu yaşta üniversite bitirmiş. Bundan dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız