SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nadide Sultan'ı Dinledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:27:26
Nadide Sultan'ı Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düzenlenen çekiliş ile 180 metrekare bir ev ile son model 2 adet otomobil kura çekimi sonrası talihlilere verildi. Çekiliş dolayısıyla düzenlenen konseri, AVM'nin ortaklarından olan, AKP'den Yeşilyurt belediye başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen, dolayısıyla başkanlık görevinde son dönemi yaşayan Yeşilyurt Belediye Başkanı, işadamı Mehmet Kavuk da ilgiyle dinledi.

Malatyapark AVM’nin 4. yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği çekiliş kampanyası kura çekim töreni ile sona erdi. Malatyapark AVM içerisindeki Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı tören öncesinde sanatçılar Özkan Özcan ile Nadide Sultan sahne alarak kalabalık bir topluluğa sevilen şarkı ve türkülerini söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile Malatyapark AVM Genel Müdürü Kemal Arslan’ında katıldığı törende Noter huzurunda yapılan çekilişte ev kurasını sanatçı Nadide Sultan yaptı. Ev talihlisi olarak 2. Ordu Komutanlığı Bando Takımı’nda görevli Salih Cengiz talihli olarak çekilirken, bu talihli kısa bir süre sonra tören alanına geldi.

İlk otomobilin kurasını ise sanatçı Özkan Özcan yaparken ilk otomobilin talihlisi olarak Özlem Yılmaz belirlendi. İkinci otomobilin kurasını ise sunucu Vatan Şaşmaz yaptı ve 2. otomobilin talihlisi olarak da Orhan Dinçer seçildi. Kura çekimi kampanyaya katılan 83 bin katılımcı arasında gerçekleştirildi. Kura çekimi kapsamında toplam 44 hediye dağıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız