SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Naim İçin Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2017-11-22 19:13:04
Naim İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu efsane halterci Naim Süleymanoğlu için Malatya'da mevlit okutuldu.

18 Kasım Cumartesi günü hayatını kaybeden eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, Malatya’da dualarla anıldı. Ülkemize çok sayıda, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının yanı sıra 3 Olimpiyat şampiyonluğu kazandıran ve 46 kez rekor kıran efsane halterci Naim Süleymanoğlu, için Anadolu Spor Gazetecileri (ASGD) Malatya Şubesi tarafından Malatya Hacı Yusuf Taş Camii’nde (Yeni Cami) mevlit okutuldu.

50 yaşında hayatını kaybeden efsane halterci için okutulan mevlide spor camiasından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, ASKF Şube Müdürü Seyfullah Özdemir, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Osman Nuri Karaağaç ve spor taban birliklerinin temsilcileri katıldı.

Hacı Yusuf Taş Camii İmamı Mehmet Şentürk, okuduğu mevlidin ardından merhum Naim Süleymanoğlu için dua ettirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasevdalısı (6 yıl önce)
    mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla