SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Naklen Yayın Olmamasının Sorumlusu Kim?

0
Güncellendi - 2016-09-22 03:06:09
Naklen Yayın Olmamasının Sorumlusu Kim?
A- A+ PAYLAŞ

TRT Spor sunucularından Erdoğan Arıkan kendi programında konuya açıklık getirerek maç yayın hakkını henüz federasyonun kimseye vermediğini söyledi.

TFF 1. Ligde 4 hafta geride kalırken maçların yayınlanmaması hatta kaydının bile alınması 16 şehir takımının bulunduğu ligin taraftarlarını çileden çıkardı. Taraftarlar ve kulüpler gözlerini TRT’ye çevirdiği şu günlerde TRT’nin tecrübeli spor sunucularından olan Erdoğan Arıkan konuya açıklık getirdi ve maç yayınlarının yapılmamasının TFF’nin suçu olduğunu belirtti.

Hafta içi 23.30’da TRTSPOR’da yayınlanan Spor Artı programında izleyicilerden gelen soruları cevaplandıran Arıkan “Neden TFF 1. Lig maçlarını yayınlamıyorsunuz?” sorusuna da açıklık getirdi. Arıkan geçen sezon lig maçlarını TRT’nin yayınladığı ve taraftarlarında bu nedenle gözlerinin TRT’de olduğunu ancak maç yayın haklarını federasyonun henüz ne TRT ne de başka bir yayıncı kuruluşa vermediğini söyledi. Arıkan federasyon yetkililerin hala kanallarla görüştüğünü ve finansal olarak anlaşacağı bir yayıncı kuruluşa maç yayın haklarını vereceğini söyledi. Arıkan bireysel düşüncelerini de paylaşarak yayın haklarının bu zamana kadar verilmemesinin yanlış olduğunu ifade etti.

Erdoğan Arıkan son olarak federasyonun en kısa zamanda bu sorunu çözmesini isteyerek 16 şehir takımının bulunduğu 18 takımlık ligi herkesin izlemeye hakkı olduğunu söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • İbrahim (7 yıl önce)
    Basketbol ligi trt den artık naklen yayınlanacak.Ama Ülkemizde ençok sevilen spor dalı olan futbol ligi yayınlanmıyacak gibi.Bari bırakın özel kanallar devreye girsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Sayın TFF yetlileri, lig bitmeden herhangi bir yayıncı kuruluşla anlaşırlarmı acayip merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • hamit (7 yıl önce)
    bu hallerinde dolayı insanlar futbolda uzaklaştı
    0
    0
    Yanıtla
  • derebeyifk (7 yıl önce)
    federasyon bence bu tff yönetimini istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (7 yıl önce)
    Tüpçü.den TFF ye başkan yaparsanız olacağı bu hiç şaşırtmadılar
    0
    0
    Yanıtla