SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nakliyatçılar Sitesine Otel

A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe'deki Nakliyatçılar Sitesi'nde, bir katı da otel olarak kullanılacak sosyal tesislerin ihalesinin yapıldığı ve inşaatın devam ettiği belirtildi.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bürosu'ndan verilen bülten şöyle:

"..Malatya Belediyesi tarafından, Nakliyatçılar Sitesindeki esnafların yıllardır özlemini çektikleri “Nakliyatçılar Sitesi Sosyal Tesisleri”nin yapımına başlandı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Nakliyatçılar Sitesi Sosyal Tesislerinin yapımının devam ettiği belirtilerek, Nakliyatçılar Sitesinde hizmet vermekte olan esnafların, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Sosyal Tesisleri ile ilgili sıkıntılarını iletmelerinden sonra, Başkan Akın’ın talimatıyla çalışmalara başlanarak, kısa sürede projesinin hazırlanarak ihale edildiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, yapımı devam etmekte olan Nakliyatçılar Sitesi Sosyal Tesislerinin zemin katında lokanta, çay salonu, WC ve Lavabo grubu ile idari bina; 1. katında ise 11 yatakhaneden oluşan bir otel bulunuyor.

Açıklamada, Nakliyatçılar Sitesi Sosyal Tesisleri ile birlikte çevre düzenleme işinin de yapılacağı ifade edilerek, toplam 862 m2 Sosyal Tesis alanı ile 2600 m2 çevre düzenleme alanında yapılacak çalışmaların 247 bin YTL’ye ihale edildiği belirtildi.

Öte yandan, Nakliyatçılar Sitesindeki esnaflar, siteye taşındıklarından beri bazı sıkıntılar çektiklerini, konuyu Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a ilettikten sonra çözüme kavuşmaya başladığını belirterek Başkan Akın ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ümraniye Evden eve nakliyat (5 yıl önce)
    Sektöre katkı sağladıkları için teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Evden eve nakliyat (5 yıl önce)
    Başarılı proje
    0
    0
    Yanıtla