SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nalbandyan Ağır Konuştu

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün geçen hafta yaptığı Bakü ziyareti öncesinde Azeri APA ajansına yaptığı "Türkiye, Ermenistan’la sessiz ancak kararlı bir diplomasi yürütüyor" şeklindeki açıklamasına Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbandyan’dan ilginç bir yorum geldi. Nalbandyan, Türkiye ile yürütülen "sessiz diplomasi" hakkındaki görüşleri sorulması üzerine "Türkler herhalde kendi kendileriyle konuşuyorlar" diye cevap verdi.

Armenia Today'in haberine göre, dün Erivan Üniversitesi’nde Ermenistan’ın dış politikası konusunda bir konferans veren Nalbandyan, Ankara'yı sözünün arkasında durmamakla suçladı.

Nalbandyan, Cumhurbaşkanı Gül'ün sözlerine gönderme yaparak, "Çeşitli toplantılarda bana bu sessiz diplomasiyi soruyorlar. Rusçada bir şarkı var: ‘Sessizce, kendi kendimle konuşuyorum’ diyor. Herhalde Türkler de kendi kendileriyle sessizce konuşuyorlar. Türk tarafı geçen yılın 10 Ekim'den beri konuya yönelik yapıcı bir adım atmadı. Türklerin ne zaman hazır olduğunu ya da hiç hazır olup olmayacaklarını göreceğiz. Biz Türkiye gibi verdiğimiz sözden dönmeyiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız