SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Namağlup Lideri Yendiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:27:57
Namağlup Lideri Yendiler
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) 10. Grupta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, grubun namaglup lideri Uğur Spor'u 74-60 yenerek, ilk galibiyetini aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, ligin üçüncü haftasında Kayseri Ekibi Uğur Spor ile Tecde Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Metin Demir-Eyyüp Ayhan hakem ikilisinin yönettiği müsabakanın birinci periyodu karşılıklı sayılarla geçildi. İki takım hücumlardaki başarısıyla üst üste sayılar buldu. Son hücumdan sayıyla dönen Uğur Spor, birinci periyodu 17-16 üstün tamamladı.

Müsabakanın ikinci periyodunda Malatya Büyükşehir Belediyespor rüzgarı esti. Turuncu yeşilliler hücumda daha etkili taraf olurken, rakibin fazla sayı üretmesine de izin vermedi. Hücum ribauntlarında da üstün taraf olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, periyodu 21-9 üstün tamamladı ve soyunma odasına 37-26 önde gitti.

Müsabakanın üçüncü çeyreği de karşılıklı sayılarla geçildi. Malatya Büyükşehir Belediyespor bu periyotta farkın kapanmasına izin vermedi. Uğur Spor, üçüncü periyodu 22-20 önde tamamlasa da, turuncu yeşilliler müsabakadaki üstünlüğünü korumasını bildi.

Son periyotta Malatya Büyükşehir Belediyespor bir kez daha oyuna üstünlüğünü koydu. Rakibinin hücumlarına karşı savunmada iyi işler yapan Malatya ekibi, periyodu 17-12 üstün tamamlarken, müsabakayı 74-60 kazandı.

Bu sezon gruptaki ilk galibiyetini alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, Uğur Spor'a da ilk mağlubiyetini tattırmış oldu.

Müsabakayı Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman ile kulüp yönetim kurulu üyesi Erkan Van'da izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız