SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Namağlup Şampiyon Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:49
Namağlup Şampiyon Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyespor Genç Takımı, namağlup şampiyon oldu. Malatya 1. Amatör Gençler U19 Grubu’nda namağlup olan Battalgazi Belediyespor Genç Takımı, şampiyonluk kupasını Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a takdim etti.

Battalgazi Belediyespor Genç Takımı, Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak, Kulüp Yöneticileri Şahin Uslu, Ertuğrul Köse ve Antrenör İzzettin Köse ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şampiyon olan takımı kutlayarak, “Battalgazi Belediyespor’un genç takımını, şampiyon takımını burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. Bu başarılarından dolayı takımımızı kutluyorum. Battalgazi Belediyespor’un başarısı noktasında kulüp yöneticileri ve teknik ekip büyük çaba gösteriyorlar. Netice itibari ile namağlup olarak şampiyon olmaları, bunun en güzel göstergesidir. Tekrar kulüp yöneticilerimizi, teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyorum” dedi. 

Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Rıdvan Budak ise, “Bilindiği üzere Battalgazi Belediyespor sadece futbolda değil, sporun her alanında başkanımızın bize vermiş olduğu desteklerle var olduğumuzu söylemek istiyorum. Gerek futbolda, gerek voleybolda, gerek halk oyunlarında, gerek güreşte, tüm kategorilerde yer alıyoruz. 250’ye yakın Battalgazi Belediyespor’un lisanslı oyuncusu bulunmaktadır. Başkanımızın bize verdiği desteklerle daha iyi yerlere bu kupayla birlikte geleceğimizi ifade ediyoruz” diyerek, kupayı Başkan Gürkan’a takdim etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız